Ειδήσεις με Νόημα και Ομορφιά

Ειδήσεις με Νόημα και Ομορφιά

Σε μια εποχή ,που τα ΜΜΕ, μας βομβαρδίζουν με εικόνες που προξενούν θυμό, πικρία, πόνο , ενοχή ,κατάθλιψη και εστιάζονται στην αρνητική πραγματικότητα, θα στέκομαι στα όμορφα νέα και στη θετική στάση Ζωής, στις  όμορφες χειρονομίες και στους ανθρώπους που θα αποτελούν πρότυπα, με την συμπεριφορά τους, γιατί  στις απλές χειρονομίες ,κρύβεται το αληθινό Νόημα της Ύπαρξης, και η αληθινή ομορφιά της Ζωής.
Γιατί στα μικρά  και τα καθημερινά κρύβεται το μεγαλείο!!!!!!!

Ένα τέτοιο παράδειγμα για μίμηση είναι  ένα είναι ένα ζευγάρι ο Κώστας και η Αθανασία παντρεύτηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου  στις 22-02-2014,στην Σταλίδα του Ηρακλείου και αποφάσισαν να μοιράσουν το κρέας του γάμου και την τούρτα σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Και μάλιστα ζήτησαν και τη βοήθεια της ¨Κίτρινης αποστολής' και του Δημήτρη Αποστολάκη για να μοιραστούν τα φαγητά σε 50 οικογένειες που έδωσαν διπλές και τριπλές ευχές! "Ήταν πραγματικά συγκινητικό αυτό που ζήσαμε με τα παιδιά. Το έκαναν με την ψυχή τους κι έδωσαν χαρά σε πολύ κόσμο. Και σε μας που τα μοιράσαμε" είπε στο cretalive.gr, o κ.Αποστολάκης που ενθαρρύνει κι άλλους να πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο ίδιος ο Δημ. Αποστολάκης έγραψε: "Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή που πραγματικά σε ξεπερνάμε! Χθες (προχθές) παντρεύτηκε ενα νέο ζευγάρι στη Σταλίδα, άγνωστο εντελώς σε έμενα! Σήμερα το μεσημέρι δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια φίλη της ομάδας, την Ουρανία, όπου με ενημέρωσε ότι το ζευγάρι θέλει να δώσει στην Κίτρινη Αποστολή 5 λαμαρίνες με κρέας, 2 λεκάνες με βραστό και 2 κούτες από τη γαμήλια τούρτα.
Αμέσως κλείστηκε το ραντεβού για το απόγευμα όπου το κρέας και η τούρτα μοιράστηκαν σε περίπου 50 οικογένειες! Όταν λοιπόν βλέπεις τέτοιες κινήσεις, λες πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά, και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!"




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια