Η νέα μόδα pupeko έρχεται από την Ιαπωνία!!!!Τι άλλο θα δούμε Χριστέ μου....

Η νέα μόδα pupeko έρχεται από την Ιαπωνία!!!!Τι άλλο θα δούμε Χριστέ μου....

Μετά την επιτυχημένη ενασχόληση της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου με τη βιομηχανία των αυτοκινήτων και την παραγωγή ηλεκτρονικών πρϊόντων, ήρθε τώρα η ώρα να μας δείξουν οι Ιάπωνες πώς θα ελαχιστοποιήσουμε και τις ρυτίδες!

Μια καινούρια μόδα αναπτύσσεται στην Ιαπωνία το τελευταίο διάστημα, είναι η παραγωγή μάλλον παράξενων προϊόντων ομορφιάς, που είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα Japan Trend Shop και την επισκέπτονται οι γυναίκες που θέλουν να ξεφορτωθούν τις «ενοχλητικές» ρυτίδες τους!
Ένα επιστόμιο, που ακούει στο όνομα Pupeko, βελτιώνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα, μια μάσκα υπόσχεται να λειάνει τις ρυτίδες που δημιουργούνται από το χαμόγελο, ενώ με το ισιωτικό μύτης τελειώνουν τα προβλήματα της γνωστής «μυτόγκας»…
Δείτε και εσείς μερικά από τα «θαυματουργά» προϊόντα της σύγχρονης ιαπωνικής αισθητικής και, αν σας πείσει η εικόνα, ίσως θελήσετε και να τα αποκτήσετε.
1. Με το επιστόμιο Pupeko θα σφίξουν τα μάγουλα, αν βέβαια κάνετε και τις καθημερινές ασκήσεις που απαιτούνται για την περιοχή γύρω από το στόμα.
2. Το Pupeko υπόσχεται να λειάνει τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάγουλα και το στόμα.

3. Μπορεί να δείχνει ασυνήθιστη αυτή η μάσκα, αλλά αν την συνδυάσετε με παραμονή στη σάουνα, κάνει θαύματα!
4. Με την τρομακτική μάσκα προσώπου, καλύτερα να μη σας δουν οι γείτονες! Τάζει στις Γιαπωνέζες πρόσωπο νεανικό, χωρίς ρυτίδες!

5. Θέλετε τα μάγουλά σας να δείχνουν πάντα ότι είστε νέα; Φορέστε την ειδική μάσκα…
6. Το «σουτιέν για το πρόσωπο» διώχνει τις ρυτίδες στη στιγμή!
7. Ισιωτικό μύτης. Το καλύτερο gadget της ιαπωνικής αισθητικής ever… Tέρμα οι στραβές μύτες, μόνο που δεν μας λένε για πόσο!

Πηγή: protothema.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια