Αν είστε από αυτούς που τα βλέπουν όλα γκρίζα και άραχνα διαβάστε το άρθρο αυτό:Επιμέλεια κειμένου:Ρένα Τζωράκη

Αν είστε από αυτούς που τα βλέπουν όλα γκρίζα και άραχνα διαβάστε το άρθρο αυτό:Επιμέλεια κειμένου:Ρένα Τζωράκη

(Στην παραπάνω εικόνα, είναι  η προτομή του Μενάνδρου στο Μουσείο Κιαραμόντε)
 
Πόσες φορές αλήθεια πάνω στα νεύρα μας δεν έχουμε εκτοξεύσει βρισιές για την κακοτυχία μας,για την καντεμιά μας ,πως η Ζωή δεν είναι με το μέρος μας…
διαβάζοντας αυτό το εδιαφέρον άρθρο θα κατανοήσετε,πως υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις και δυσκολίες από αυτές που εσείς σήμερα τις θεωρείτε δυσθεώρητες και νομίζετε,πως είστε εγκλωβισμένοι σε  Λαβυρίνθους   χωρίς Φως και να ακούτε μονάχα το βρυχησμό του τέρατος…
Κι όμως σε κάθε εμπόδιο  η Ζωή μας χαρίζει ένα ζευγάρι φτερά,αρκεί να το πιστέψουμε και να υπερβούμε τις μικρόψυχες εγωπαθείς μας Δυνάμεις και να στρέψουμε το βλέμμμα στο Φως της Ζωής…

Αν νομίζετε λοιπόν πως είστε ο  πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου,κάνετε λάθος υπάρχουν πραγματικά άτυχοι…
Το πρόσωπο  που κατέχει τον τίτλο του πραγματικά γκαντέμη και άτυχου είναι του  Henry Ziegland και η ιστορία του θα σας αφήσει κυριολεκτικά άναυδους:

Το 1883, ο Henry Ziegland. είχε ερωτική σχέση με μια κοπέλα και μάλιστα σχεδίαζαν κάποια στιγμή να παντρευτούν. Συνέβη όμως κάτι απροσδόκητο που ποτέ κανείς δεν κατάφερε να μάθει και ο Henry χώρισε την κοπέλα του.

Όταν της ανακοίνωσε την απόφασή του ήταν αφοπλιστικά ψύχραιμος, δείχνοντας πόσο σίγουρος ήταν για την απόφαση του και μάλιστα χωρίς ίχνος στεναχώριας! Η κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη και μετά την κατακραυγή και τα σχόλια του κόσμου αυτοκτόνησε.
Ο αδελφός της τρελά εξοργισμένος συνάντησε τον Henry αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Αφού πυροβόλησε τον Henry, αυτοκτόνησε. Ο Henry, όμως, δεν είχε πεθάνει, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και σφηνώθηκε σε ένα δέντρο που ήταν ακριβώς πίσω του!
Αφού πέρασαν 20 χρόνια, ο Henry θέλησε να κόψει το δέντρο αλλά επειδή δεν μπορούσε να το κάνει με πριόνι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει δυναμίτη και να το ανατινάξει. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! Η έκρηξη εκτόξευσε τη σφαίρα από το δέντρο κατευθείαν στο κεφάλι του Henry, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια