Ο 8ος Κνώσειος αγώνας με το μήνυμα οδηγούμε με Ασφάλεια

Ο 8ος Κνώσειος αγώνας με το μήνυμα οδηγούμε με Ασφάλεια

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή ο 8ος διεθνής Κνώσειος δρόμος...
ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και την συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν την Κυριακή τον 8ο Διεθνή Κνώσειο Δρόμο 20.000 μ. αγώνα και δυναμικό βάδην 5.000 μ. (με εκκίνηση την Κνωσό και τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας).


Αγωνίσματα:

Δρόμος 20.000 μέτρων

Αγώνας δρόμου και δυναμικό βάδην 5.000 μέτρων

Ωρα εκκίνησης αγωνισμάτων: 9μ.μ. από τις αρχαιότητες Κνωσού

Διαδρομή αγώνα ημιμαραθώνιου: Eκκίνηση Κνωσός - λεωφόροι Κνωσού - Δημοκρατίας-πλατεία Ελευθερίας - λεωφόροι Δικαιοσύνης -25ης Αυγούστου - παραλιακή ως την είσοδο Αλικαρνασσού - στροφή- παραλιακή - λιμενοβραχίονας επιστροφή - λεωφόροι 25ης Αυγούστου - Δικαιοσύνης -Ίδης - Καλοκαιρινού -Αγ. Μηνά-Αβέρωφ - τερματισμός, πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.

Διαδρομή αγώνα 5.000 μέτρων και δυναμικό βάδην: Eκκίνηση Κνωσός- τερματισμός, πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.

Συνέντευξη Tύπου από τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών φορέων δόθηκε  την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, στο Cafe Marina στο λιμάνι, ενόψει του τελευταίου τριημέρου μέχρι την διοργάνωση «Τρέχω με ασφάλεια» και του 8ου Κνώσειου Δρόμου 20 και 5.3 χλμ , της Κυριακής 28 Αυγούστου.
Όπως ενημέρωσαν οι συνδιοργανωτές φορείς στους αγώνες της Κυριακής μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί πάνω από 600 συμμετοχές και στις δύο κατηγορίες, ενώ απηυθύναν κάλεσμα σε όλους, να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της Κυριακής.
Οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται από τους φορείς που συμμετέχουν στο Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», με την οργανωτική ευθύνη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τη σημασία της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς και να διαδώσουν το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια».
Να σημειωθεί ότι οι αγώνες δρόμου θα γίνουν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9:00, με σημείο εκκίνησης την Κνωσσό και σημείο τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας.
 Για δηλώσεις συμμετοχής και κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το 
site www.cretamarathon.gr και με μήνυμα στο facebook.com/DriveSafelyCrete ή στο φαξ 2810263426.
Για περισσότερες πληροφορίες:


Πολλάκης Ευάγγελος 6945251883,

Χατζημηνάς Κώστας 6973100080- 2810284635,

Μπουλουκάκης Μανούσος 6970995122”, αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών. Στον αγώνα θα υπάρχει και ενημέρωση για την σημασία της ασφαλούς οδήγικής συμπεριφοράς.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι την Κυριακή από ώρα 9.00 πρόκειται να προβεί σε κατάλληλη ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό Νεάρχου και συγκεκριμένα από τον κόμβο με τη λεωφόρο Στ. Καζαντζίδη έως την πλατεία 18 Άγγλων, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης/ ασφαλείας κατά τη διάρκεια του 8ου Κνώσιου Δρόμου 20 χλμ. 



Οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται με την στήριξη της Cyta Hellas, του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ: -Ασκληπειός Ιατρικό κέντρο Ηρακλείου -ισοτονικό OSHEE.






Έτοιμα και τα κύπελλα της διοργάνωσης "Τρέχω με ασφάλεια" για τους πρώτους των αυριανών Μαραθωνίων!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια