Ο Μάκης Καλαράς ο παραολυμπιονίκης μας αποτελεί πρότυπο για όλους μας!!!

Ο Μάκης Καλαράς ο παραολυμπιονίκης μας αποτελεί πρότυπο για όλους μας!!!










Αν είστε από αυτούς που απογοητεύεστε εύκολα, που   παρατούν  τους στόχους τους με την πρώτη δυσκολία δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα του  ΠαραΟλυμπιονίκη μας  Μάκη Καλαρά, που παρά το ατύχημά του στα 17 του χρόνια με το μηχανάκι , ( τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο), δεν  πτοήθηκε αντίθετα συνέχισε και μας αποδεικνύει πως η Ζωή , παρά τις δυσκολίες της είναι όμορφη και μέσα στην Ασχήμια της υπάρχει η αληθινή Ομορφιά!!!!
Είναι εκείνος που κάνει πράξη τα λόγια του Πλούταρχου, του αρχαίου μας Έλληνα ιστορικού:
«Τα χαλεπά ταις επιμελείαις αλίσκεται.» δηλαδή
 «τα δύσκολα ξεπερνιούνται με επιμελή προσπάθεια.»
Γιατί στις πραγματικές δυσκολίες της Ζωής , αναδεικνύονται οι αληθινοί πολεμιστές  του Φωτός , τα άτομα εκείνα που έχουν το σθένος και την ψυχική δύναμη να υπερπηδούν εμπόδια και δυσκολίες και να βγάζουν αληθινά φτερά για να πετούν  και μεις να τους κοιτάμε και να τους έχουμε πρότυπα…
Οι διακρίσεις  του στον χώρο του αθλητισμού πάμπολλες, όπως το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
( Να σας θυμίσω ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει και αρσιβαρίστας και δισκοβόλος σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.)
Ο  ενεργητικός μας  αθλητής αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει ξανά... πρόκληση.
Η νέα ευκαιρία ήρθε μέσα από το Sit Ski (καθιστό σκι). Μάλιστα, ήταν ο σημαιοφόρος της χειμερινής Παραολυμπιάδας στο Σότσι.
Ο Μάκης Καλαράς, είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει συμμετοχή σε χειμερινή και θερινή Παραολυμπιάδα. Ο Μάκης είναι ένα «ανήσυχο πνεύμα» και το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να μην βρει κάτι να απασχολεί τον εαυτό του ...Κάπου εδώ έρχεται στην ζωή του το water ski.
Δείτε τον εντυπωσιακό Μάκη Καλαρά να κάνει water ski στην Πάρο:








                                              Πηγή:  Peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια