Μια αληθινή Ιστορία που υμνεί τη γενναιότητα και το μεγαλείο της θέλησης για τη Ζωή και την μητρότητα!

Μια αληθινή Ιστορία που υμνεί τη γενναιότητα και το μεγαλείο της θέλησης για τη Ζωή και την μητρότητα!










Μια αληθινή Ιστορία που υμνεί τη γενναιότητα και το μεγαλείο της θέλησης για τη Ζωή και την  μητρότητα!
Και έκανε πράξη τα λόγια του μεγάλου στοχαστή Νίκου Καζαντζάκη:
«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!»
Πολέμησε και νίκησε  τον μεγάλο και ύπουλο εχθρό τον καρκίνο και συνεχίζει να αγωνίζεται!!!


 Την λένε   Elizaveta Bulokhova  και είναι μια αγωνίστρια Ζωής!!
Ένα γενναίο 24χρονο  μοντέλο, που ενώ ακόμα ήταν έγκυος διεγνώσθη ο καρκίνος της από ένα απλό πονόδοντο.
Οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ήταν καρκίνος των οστών και ότι έπρεπε να χειρουργηθεί και να αφαιρέσουν οι γναθοχειρούργοι  κομμάτι από τη σιαγόνα της και  να κάνει χημειοθεραπεία ,προχωρώντας άμεσα σε άμβλωση.

«Ηταν πολύ δραστήριος και συχνά του μιλούσα όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου»,, δήλωσε η ίδια “του είπα να σταματήσει να κουνιέται, επειδή δεν μπορούσα να τον κρατήσω και, ξαφνικά, αυτό έγινε. Με άκουσε. Σταμάτησε να κουνιέται”.
Η αρχική της απόφαση ήταν να προχωρήσει σε έκτρωση του υγιέστατου μωρού της, μιάς και ο δρόμος που την περίμενε ήταν δύσκολος, τραχύς, ανηφορικός και γεμάτος ρίσκο.
Δύο μέρες πριν προχωρήσει στην προγραμματισμένη έκτρωση, ρώτησε τους γιατρούς της για την πιθανότητα να γεννήσει τον Valentin 10 εβδομάδες πιο νωρίς. Τότε οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως και ο μικρός γεννήθηκε με καισαρική και άλλες δύσκολες ως προς την ανάρρωση ημέρες.
Το θάρρος και η δύναμη της Bulokhova τους τελευταίους 14 μήνες, αποτυπώθηκε σε μια νέα σειρά φωτογραφιών του φωτογράφου Manolo Ceron, από το Τορόντο.

Εμείς  από την στήλη αυτή της ευχόμαστε καλή Δύναμη και να μη χάσεις ποτέ τη θέληση για Ζωή και  να ξεπεράσει οριστικά την ύπουλη ασθένεια της!!!

 

Πηγή:  4moms.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια