Άλλη μια έρευνα στατιστικής για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου ήρθε στην επιφάνεια !

Άλλη μια έρευνα στατιστικής για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου ήρθε στην επιφάνεια !





Άλλη μια έρευνα στατιστικής των εκλογών ήρθε στην επιφάνεια !
Με μία μονάδα διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η επόμενη σύνθεση της Βουλής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οκτακομματική , με άνετη  είσοδο της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη και μάλλον μέχρι στιγμής  και της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.
Οριακά βλέπουν την  ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου.
Τέλος , κερδισμένο εμφανίζεται και το ΠΑΣΟΚ, από το «τέλος» του Γιώργου Παπανδρέου , ο οποίος χθες αποφάσισε να μην κατέβει  με το ΚΙΔΗΣΟ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 26% έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας, ως προς την πρόθεση ψήφου.
Στην τρίτη θέση παραμένει σταθερά η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6%. Ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ με 5%.
Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη παραμένει στην πέμπτη θέση με 4%, ενώ η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη εμφανίζεται και πάλι στο όριο να μπει στη Βουλή καθώς συγκεντρώνει  οριακά το 3%.
Αντίθετα, φαίνεται πως παγιώνονται οι απώλειες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι σε άλλη μια δημοσκόπηση εμφανίζονται εκτός Βουλής με 2,5%.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια