Πώς να απαλλαχτείτε από μια ενοχλητική μελανιά; - έξυπνα μυστικά-

Πώς να απαλλαχτείτε από μια ενοχλητική μελανιά; - έξυπνα μυστικά-






Πόσες φορές έχει τύχει να θέλετε να φορέσετε ένα  αποκαλυπτικό ντεκολτέ,  ένα αισθησιακό φόρεμα ,μια κοντομάνικη μπλούζα και επειδή έχετε στα χέρια  , στον λαιμό, στην ωμοπλάτη , ή και στα πόδια σας ενοχλητικές μελανιές τελικά τα αποφεύγετε;
Πόσες φορές έχει χτυπήσει το παιδάκι σας και έχει κάνει μια μικρή μελανιά στο μετωπάκι του;
Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε πολύ εύκολα και σύντομα από τους μώλωπες ή μελανιές με   εύκολα  μυστικά που σας αποκαλύπτουμε.
 Κατάρχήν  σας αποκαλύπτουμε πως οι μελανιές εμφανίζονται συχνότερα σε άτομα που έχουν έλλειψη βιταμίνης C ή βιταμίνης Κ στον οργανισμό τους.
Τι μπορείτε να κάνετε για να φύγει πιο γρήγορα η μελανιά;
 
-  Ένα εύκολο και γρήγορο τρυκ είναι με τη  βοήθεια του μαϊντανού.
Ο μαϊντανός είναι ένα θεραπευτικό βότανο το οποίο περιέχει αιθέρια έλαια με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.
 Τοποθετήστε στα σημεία που παρουσιάζετε μελανιές επιθέματα από κοπανισμένα φύλλα μαϊντανού. Με τον τρόπο αυτό θα διασταλούν τα τριχοειδή αγγεία κάτω από το δέρμα και θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Το αποτέλεσμα; Οι μελανιές θα εξαφανιστούν γρηγορότερα.
Σημείωση: Εάν  ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων, που χτυπούν εύκολα ίσως πρέπει να προσέχετε λιγάκι παραπάνω. Στην περίπτωση που μελανιάζετε εύκολα, ενδεχομένως να έχετε έλλειψη βιταμίνης C.
Ενισχύστε τη διατροφή σας με περισσότερες πιπεριές και εσπεριδοειδή και ενημερώστε το γιατρό σας, προκειμένου να σας χορηγήσει (εάν χρειάζεται) συμπληρώματα βιταμίνης.



- Επιλέξτε μια κρέμα με εκχύλισμα από το λουλούδι άρνικα, καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να υποχωρήσει η φλεγμονή.
- Εάν δεν λαμβάνετε μέσω της διατροφής σας τις απαραίτητες ποσότητες βιταμίνης C και βιταμίνης Κ, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ώστε να σας συστήσει συμπλήρωμα. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις δύο βιταμίνες σε κρέμες και αλοιφές.
- Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ένα φρούτο με ευεργετική δράση ενάντια στις μελανιές είναι ο ανανάς. Το ζουμερό φρούτο περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελαΐνη και το οποίο καταπολεμά το οίδημα.
- Εφαρμόστε πάγο (ποτέ απευθείας, αλλά τυλιγμένο σε πετσέτα ή κάποιο άλλο καθαρό πανί) στη μελανιά μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα εμφανιστεί για να υποχωρήσει πιο γρήγορα η φλεγμονή και ο πόνος.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια