Γνωρίζεις ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητά ς σου;

Γνωρίζεις ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητά ς σου;



Σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές, το φυσικό χρώμα μαλλιών μιας γυναίκας φανερώνει  πολλά για την προσωπικότητά της.
Ας δούμε  για το κάθε χρώμα ξεχωριστά:
Αν είσαι ξανθιά:
Αν τα μαλλιά σου είναι  ξανθά έχεις μεγάλη θέληση και έχεις πολύ δυνατές απόψεις. Ξέρεις πάντα τι είναι αυτό που θέλεις και το κυνηγάς.
Είσαι  εξωστρεφής, κοινωνική  και πολύ ομιλητική.
Η αδυναμία του χαρακτήρα σου , είναι ότι είσαι ευέξαπτη και έχεις την τάση να διαπληκτίζεσαι εύκολα, ειδικά όταν έχεις απέναντί σου κάποιο άλλο άτομο με εξίσου ισχυρές απόψεις.

Αν είσαι  κοκκινομάλλα:
Οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Οι κοκκινομάλλες ψάχνουν πάντα να βρουν λύση στα προβλήματα, σπάνια πελαγώνουν. Μερικές φορές οι ιδέες τους μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακές, γι’αυτό ίσως χρειάζεται να αφιερώνουν λίγο περισσότερο χρόνο για να τις εξηγήσουν στους άλλους και να γίνουν κατανοητές.

Αν είσαι καστανή:
Αν είσαι καστανή συνήθως είσαι πολύ αξιόπιστη. Είσαι καλός ακροατής, δεν ακούς απλά τους συνομιλητές σου, αλλά πολλές φορές μπαίνεις και στη θέση τους. Παρόλα αυτά, μην αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την φιλική σου φύση.

Αν είσαι μελαχρινή:
Οι μελαχρινές έχουν πολύ ιδιαίτερο γούστο και μια έμφυτη κοκεταρία. Αν είσαι μελαχρινή ξέρεις τι σου αρέσει και είσαι πολύ απόλυτη στις απόψεις σου. Μερικές φορές αυτό σε εμποδίζει να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες. Έχε τα μάτια και το μυαλό σου ανοιχτά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια