Ο Λόγος της ημέρας (20-2) ,από το Λογοτεχνικό περιβόλι. Επιμελείται και παρουσιάζει η Ρένα Τζωράκη. (Διαχειρίστρια και υπεύθυνη του παρόντος ιστολογίου.)

Ο Λόγος της ημέρας (20-2) ,από το Λογοτεχνικό περιβόλι. Επιμελείται και παρουσιάζει η Ρένα Τζωράκη. (Διαχειρίστρια και υπεύθυνη του παρόντος ιστολογίου.)






«Το φάρμακό μας για κάθε ίαση»


Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας, που επικρατεί τόση σύγχυση  , αγωνία, προβλήματα, που εντείνονται με την οικονομική κρίση, δεν έρχονται σε επαφή με την πηγή την οποία μας δημιούργησε και που είναι ο μόνος δρόμος για την Αλήθεια και το Φως το αληθινό και οδηγεί στην Αγάπη και μόνο.
Αυτή η Δύναμη, είναι Ο Θεός, οδημιουργικός Νούς και Πατέρας όλων μας…
 Όμως δεν γνωρίζουμε τον τρόπο για να έρθουμε κοντά Του…
πολλοί πιστεύουν πως δια μέσου   Ναών και θρησκειών θα έρθουμε σε επαφή μαζί του.
Κάνουμε όμως ένα τραγικό λάθος…
Κανένας δρόμος, και καμιά θρησκεία δεν οδηγεί στον Ύψιστο παρά μονάχα δια μέσω του Λόγου , που μας άφησες ο Κύριός μας Ιησού Χριστός  και Σωτήρας των ψυχών μας.
Όταν τον καλέσουμε με ειλικρίνεια κατοικεί μέσα μας.
Είναι η μόνη λύση ,για να επιδράσει στις ποικιλόμορφες δυσκολίες της ζωής.
Το φάρμακό μας για κάθε ίαση, για κάθε δυσχέρεια ,ή ανωμαλία που όπως  διαβάζουμε και στην  Βίβλο είναι η ανακάλυψη της εντός Παρουσίας.
«Οικειώθητι λοιπόν μετ’ αυτού και έσο εν ειρήνη , ούτω θέλει ελθείν καλόν εις σε.»
(Ιώβ ΚΒ, 21)
Να θυμάστε ,πως το μοναδικό μας καθήκον,  αν θέλουμε να λεγόμαστε Υιοί και Θυγατέρες  του Υπέρτατου,  είναι να γνωρίσουμε συνειδητά τον ενοικούντα Κύριο και Θεό μας και να τηρούμε τον Ιερό Λόγο που μας άφησε δια μέσω της Αγίας Γραφής.
Τότε και μόνο τότε θα διαπιστώσουμε, πως έρχεται η ειρήνη στο νου , εξαφανίζεται η σύγχυση και αλλάζει ο τρόπος ,που βλέπουμε τα πράγματα…
Έτσι δίδονται λύσεις στα όποια προβλήματα, μέσα στο Μεγαλείο της Απλότητας…
«Αιτείτε και θα σας δοθεί. ζητείτε και θα βρείτε. χτυπάτε και θα σας ανοιχτεί. γιατί καθένας που αιτεί λαμβάνει, και αυτός που ζητάει βρίσκει, και σ’ αυτόν που χτυπάει θα του ανοιχτεί. »
Κατά Ματθαίο 7:7-11

Καλή συνέχεια στην ημέρα σας…
Να έχετε ένα ευλογημένο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο.
Ρένα Τζωράκη©


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια