11 Δεκεμβρίου σήμερα και το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη , στέλνει θερμές ευχές στους σημερινούς εορτάζοντες. Διαβάστε ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα και την συμβουλή που κάνουμε δώρο, σε όλους εσάς , για μια ζωή καλύτερη με υψηλές προσδοκίες!!!

11 Δεκεμβρίου σήμερα και το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη , στέλνει θερμές ευχές στους σημερινούς εορτάζοντες. Διαβάστε ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα και την συμβουλή που κάνουμε δώρο, σε όλους εσάς , για μια ζωή καλύτερη με υψηλές προσδοκίες!!!







     Σήμερα 11  Δεκεμβρίου, 

    Γιορτάζουν οι :
 Ρεβέκκα, Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ,
Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ.



Ετυμολογία των σημερινών ονομάτων:
Ετυμολογία του ονόματος Ρεβέκκα
 Η Ρεβέκκα είναι ο εξελληνισμένος τύπος του εβραϊκού ονόμτος
Rivqah , που σημαίνει παγίδα, θηλειά.

 Αγαπητή μας φίλη Ρεβέκκα,
σύμφωνα με τις Γραφές της Παλαιάς Διαθήκης, η Ρεβέκκα ήταν η σύζυγος του Ισαάκ και το όνομά της σημαίνει «η δούλη του Θεού». Είσαι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που ακόμα και όταν είσαι κουρασμένη ή ατημέλητη, καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αφού διαθέτεις τύπο και ξεχωριστό στυλ! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλο μαγνητισμό αλλά και ισχυρή διαίσθηση. Είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να σε κοροϊδέψει και να σε εξαπατήσει, γιατί αφενός μεν είσαι πολύ επιφυλακτική, αφετέρου διαθέτεις πολύ κοφτερό μυαλό και μπορείς να κρίνεις με ακρίβεια τις καταστάσεις γύρω σου! Είσαι μοναχική, σοβαρή και επικεντρώνεσαι πολύ στην μόρφωση και στην πνευματική σου εξέλιξη. Δεν αντέχεις την καταπίεση αλλά ούτε και τις ασφυκτικές σχέσεις, γιατί θέλεις να έχεις το χρόνο και τον χώρο σου!

Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει  θερμές ευχές  και Χρόνια πολλά  στους σημερινούς εορτάζοντες ,
και τους εύχεται Χρόνια πολλά
Χρόνια Ευλογημένα  γεμάτα:
Υγεία , Αγάπη, καλοτυχία   και Πληρότητα.
Η συμβουλή  που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στους σημερινούς εορτάζοντες για μια καλύτερη και με ποιότητα Ζωή είναι τα λόγια τοτ Δαλάι Λάμα:


 
Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα της ζωής σας ,
 να είναι μια ξεχωριστή γιορτή, για σας !
Κάθε σας επιθυμία ευχή μου!
        Ρένα Τζωράκη
©

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:
Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια