Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους από τη Ρένα Τζωράκη- Μανουκάκη και το Λογοτεχνικό της περιβόλι στην μουσικοποιητική εσπερίδα στην αίθουσα Ανδρόγεω , ημέρα Δευτέρα στις 19.30 μμ, με αφορμή την επανέκδοση των βιβλίων της.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους από τη Ρένα Τζωράκη- Μανουκάκη και το Λογοτεχνικό της περιβόλι στην μουσικοποιητική εσπερίδα στην αίθουσα Ανδρόγεω , ημέρα Δευτέρα στις 19.30 μμ, με αφορμή την επανέκδοση των βιβλίων της.






Θα είναι χαρά και τιμή για μένα η παρουσία σας στην  μουσικοποιητική εσπερίδα με αφορμή την επανέκδοση των βιβλίων μου « Ελληνίδος Λόγος» και  « Τα χαϊκού μιας Ολονυχτίας».
H παρουσίαση των   βιβλίων  θα γίνει στην  αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου : Μανόλης Καρέλλης,  την Δευτέρα 8 Μαίου 2017,  στις  7.30 μ.μ υπό την αιγίδα του Συλλόγου Συγγραφέων – Λογοτεχνών «Κρητών Λόγος» , του Λογοτεχνικού Συνδέσμου Ηρακλείου και  του περιοδικού  «Λογοτεχνικό περιβόλι » της Ρένας Τζωράκη.
                                        Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Η  Κα Άννα Μανουκάκη-Μεταξάκη , φιλόλογος- ιστορικός ,τέως Γυμνασιάρχης και συγγραφέας , και ο  Αρχιτέκτονας  Μηχανικός Κος Ηρακλής Πυργιανάκης.
Συντονιστής της εκδήλωσης ο Χειρούργος Ουρολόγος Κος Παρανυχιανάκης – Βαρδής Γεώργιος.
Θα απευθύνουν  χαιρετισμό οι Πρόεδροι  των συλλόγων:
 « Κρητών Λόγος» :  Κος Κώστας Καρτσάκης  , συγγραφέας- ποιητής και πρώην  διευθυντής Β’βάθμιας εκπαίδευσης , και ο   Πρόεδρος του Λογοτεχνικού Συνδέσμου Ηρακλείου  Φιλόλογος και  Συν/χος Λυκειάρχης Κος Μαστρογιαννάκης Κώστας .
 Απαγγελία ποιημάτων  θα  κάνει  ο Στρατηγός εν αποστρατεία  Κος Συμεωνίδης Γιώργος.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν:  Ο  μουσικοσυνθέτης Κος Νίκος Ηλιάκης με τους ΤεχνοΣυνΑγωνιστές του και με Κ. Χ. στην ΥμνοΠοίηση.
 Η έκπληξη της βραδιάς ! : Συνδημιουργία : Ρ. Τ,Κ.Χ, Η.Ν:  Σε πρώτη εκτέλεση θα ακουστεί  το μελοποιημένο  ποίημα από την   ποιητική συλλογή  του βιβλίου   της  δημιουργού με τίτλο: «Οι ΟλυμπιοΑετοί ! », Σύμβολο Λαμπράς Ηγεσίας.

                          
 Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που στον Διεθνή διαγωνισμό   Ποίησης ΙNTERARTIA  (International Art society & Academy), το  έργο μου «Ελλάς» απέσπασε το Πρώτο ΒραΒείο , και το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τρίτο μέρος του βιβλίου μου 
« ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΛΟΓΟΣ».
Το βιβλίο αποτελείται από 100  ποιήματα και 150 σελίδων  σε νέα έκδοση Αναθεωρημένη και Επαυξημένη.
 Ένα μικρό δείγμα του έργου μου θα ακολουθήσει σε μορφή  youtube:
Ετούτος ο πόλεμος
Xωρίς εσένα
 Δεν γράφεις ποίηση
Τα χαϊκού μιας Ολονυχτίας

ΠΟΙΗΣΗ ΡΕΝΑ ΤΖΩΡΑΚΗ

Ύμνος στον Έρωτα
Αγάπη
Είσαι
Η ευτυχία είναι μελαγχολική
 Πατρίδα μου Ελλάς


                                          










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια