Από τις περιπτώσεις που σοκάρουν και δείχνουν έντονα πως τα ζώα είναι πολύ πιο άνθρώπινα από τον ΆΝΘΡΩΠΟ και ο άνθρωπος ο πλασμένος κατ’ Εικόνα και Ομοίωση του Δημιουργού του κτηνοποιείται, αφού παραδίδεται στο απόλυτο σκοτάδι…

Από τις περιπτώσεις που σοκάρουν και δείχνουν έντονα πως τα ζώα είναι πολύ πιο άνθρώπινα από τον ΆΝΘΡΩΠΟ και ο άνθρωπος ο πλασμένος κατ’ Εικόνα και Ομοίωση του Δημιουργού του κτηνοποιείται, αφού παραδίδεται στο απόλυτο σκοτάδι…




 Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτυακού κόσμου, και συγκλονίζουν πραγματικά την ψυχή …
Αποκαλύπτουν την τραγική μοίρα του ανθρώπου, που παραδίδεται ολοκληρωτικά στο απόλυτο σκοτάδι και στις ουσίες των ναρκωτικών.




                                       Στις παρακάτω εικόνες, 
που και γω τις πήρα από  το  DailyMail.com θα δείτε το σκύλο πως ήταν κάποτε και πως τον έκανε η βαναυσότητα και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά   κάποιου συνανθρώπου μας , υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν επιτέθηκε στο ζώο με το όπλο του.

Ο ιδιοκτήτης του Τζάκσον σκέφτηκε αρχικά ότι τα σημάδια ήταν τσιμπήματα εντόμων. Το Σάββατο, πήρε το κουτάβι στον κτηνίατρο αφού συνειδητοποίησε ότι ήταν στην πραγματικότητα τρύπες.


«Είχε κάποιες επισημάνσεις πάνω του και θεωρούσαμε ότι ήταν τσιμπήματα bug και πράγματα. Αλλά το βράδυ του Σαββάτου άρχισα να παρατηρώ τρύπες πάνω του.»
«Ήμουν σοκαρισμένος, δεν ήξερα τί να σκέφτομαι», είπε στην KTLA.
Οι κτηνίατροι ξύρισαν  τα μαλλιά του πίσω και ανακάλυψαν ότι το δέρμα του είχε στην πραγματικότητα τρυπηθεί δεκάδες φορές. Αφαίρεσαν 20 σφαιρίδια και επτά ΒΒ.

Άλλα  20 είναι ακόμα καταγεγραμμένοι στο σώμα του ζώου και πιστεύουν ότι 20  και  περισσότερα  χτυπήματα  είναι στο σώμα του.
Η αστυνομία έλεγξε το σπίτι των γειτόνων και βρήκε ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας και της μεθαμφεταμίνης, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις για τη σκληρότητα των ζώων.
Ο  άνθρωπος αυτός  συνελήφθη  για τα ναρκωτικά και η αστυνομία ελπίζει να προσφύγει σύντομα σε βάρος του.



Βρήκαν ένα πιστόλι ΒΒ και ένα όπλο σφαιριδίων στο σπίτι του μαζί με σφαιρίδια τα οποία οπτικά ταιριάζουν με αυτά που τραβήχτηκαν από το ζώο.
Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Seymour Craig Hayes δήλωσε στο DailyMail.com ότι ήταν η χειρότερη περίπτωση σκληρότητας των ζώων που είχε δει ποτέ.

«Ποτέ δεν έχω δει ένα ζώο να πυροβολείται πολλές φορές. Είναι μια πολύ κακή περίπτωση και είναι λυπηρό να δούμε », είπε.
Προσθεσε ότι πίστευε ότι ο Woodward ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν επιτέθηκε στο ζώο με τα όπλα του.

 Για περισσότερα μεταφερθείτε στην Πηγή:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια