Χρόνια πολλά Αναστασία, Αναστάσιε !!! Γνωρίζετε αλήθεια τι σημαίνει το όνομά σας; Δεχτείτε τις ευχές και την αγάπη μας για την γιορτή σας με μια υπέροχη συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη.

Χρόνια πολλά Αναστασία, Αναστάσιε !!! Γνωρίζετε αλήθεια τι σημαίνει το όνομά σας; Δεχτείτε τις ευχές και την αγάπη μας για την γιορτή σας με μια υπέροχη συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη.






Σήμερα 22 Δεκεμβρίου  γιορτάζουν οι   


Αναστασία,  Αναστάσιος, Τάσος,Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Τασούλα, Τασσώ, Ζωΐλος, Ζωΐλα, Ζωίλος, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Τασούλα, Τασσώ.


Διαβάστε το περυσινό μας Αφιέρωμα:



Αλήθεια γνωρίζετε τι σημαίνει το όνομα Αναστασία;
Και φυσικά  τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα:
Αναστασία -Τασία-Αναστάσιος
 
Το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων :
Ανά + ίστημη, που σημαίνει ξανά στέκομαι!
Είσαι ένα άτομο που μέσα από τις στάχτες σου ξαναγεννιέσαι, όσα προβλήματα και να υπάρχουν στην ζωή σου, βρίσκεις τον τρόπο και στέκεσαι και πάλι γερά στα πόδια σου!
Στην αριθμολογία, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 5. Σου αρέσει η ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις να έχεις αλλαγές παραστάσεων στη ζωή σου διαφορετικά πλήττεις. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν σου έρχονται οι καταστάσεις όπως τις θέλεις. Αρκετά γοητευτικός άνθρωπος σου αρέσει να φλερτάρεις και να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου αποφεύγοντας όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου.
 Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.

Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει  θερμές ευχές  και Χρόνια πολλά  στους σημερινούς εορτάζοντες ,
και τους εύχεται Χρόνια πολλά
Χρόνια Ευλογημένα  γεμάτα:
Υγεία , Αγάπη, καλοτυχία   και Πληρότητα.
Η συμβουλή  που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στους σημερινούς εορτάζοντες για μια καλύτερη και με ποιότητα Ζωή είναι τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα αποφθέγματα, αφού πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο:


Με μια υπέροχη συμβουλή από καρδιάς:







Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα της ζωής σας ,
 να είναι μια ξεχωριστή γιορτή, για σας !
Κάθε σας επιθυμία ευχή μου!
        Ρένα Τζωράκη
©
Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην γιορτή των αγαπημένων σας φίλων από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη©.

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια