Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ΈΛΕΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ ! Ποιά ήταν η επιθυμία της;

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ΈΛΕΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ ! Ποιά ήταν η επιθυμία της;





Συνοδοιπόρος και αρρωγός στην προσπάθεια της Έλενας Φραντζή για να βρει δικαίωση ο δικηγόρος Μαρίνος Κλεάνθους - Η Έλενα φοβόταν να εμπιστευθεί ανθρώπους - «Δεν επιθυμούσε εκδίκηση, αλλά τιμωρία των ενόχων» - Είχε οικονομική στήριξη συνεχή από τον μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα, αναφέρει ο δικηγόρος

Συνοδοιπόρος και αρρωγός στην προσπάθεια της Έλενας Φραντζή για να βρει δικαίωση στην υπόθεση που συγκλονίζει την Κύπρο τα τελευταία 24ωρα υπήρξε ο δικηγόρος Μαρίνος Κλεάνθους, ο οποίος της προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του κατά τη δικαστική μάχη, αλλά διατήρησε φιλικές σχέσεις μαζί της και ύστερα.

Ο κ. Κλεάνθους μίλησε στον «Φιλελεύθερο» αποκαλύπτοντας και άλλες πτυχές του δράματος που ζούσε η Έλενα Φραντζή. Τονίζει χαρακτηριστικά πως με την καταδίκη του ιερέα είχε γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τη δικαίωση, όμως η Έλενα δεν πρόλαβε να δει την πλήρη δικαίωσή της σε αυτή την υπόθεση. Αναφέρει επίσης πως η Έλενα  φοβόταν να εμπιστευθεί ανθρώπους και ήταν με πολύ μεγάλη δυσκολία που εμπιστέυθηκε ακόμα και τον ίδιο για να προχωρήσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσε. «Ακόμη και η μητέρα της, λίγο προτού πεθάνει, της είπε ότι κανένας δεν θα την πιστέψει» σχολιάζει ο κ. Κλεάνθους.

Αποκαλύπτοντας περισσότερα στοιχεία για τον χαρακτήρα της Έλενας Φραντζή, ο δικηγόρος της λέει αναφέρει ότι η κοπέλα δεν επιθυμούσε εκδίκηση, αλλά τιμωρία των ενόχων. «Ήθελε πάρα πολύ να δει να τιμωρείται και η παπαδιά, όμως δεν πρόλαβε να δει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Επίσης, ήθελε πάρα πολύ να δει το κράτος να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα λάθη και τις παραλήψεις του Γραφείου Ευημερίας. Ήθελε επίσης έστω και ένα ευρώ αποζημίωση, όχι για οικονομικούς λόγους, διότι για να είμαστε ειλικρινείς, είχε οικονομική στήριξη συνεχή από τον μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα. Ήθελε να βγει μια απόφαση που να λέει: κύριε κράτος, δίνεις ένα ευρώ αποζημίωση σε αυτήν την κοπέλα, διότι τόσα χρόνια, από τη δεκαετία του 70 που παρακολουθείς την οικογένειά της, μέχρι την τρίτη γενιά της, δυστυχώς δεν κατάφερες να τη χειριστείς κατάλληλα».

Δείτε τα βίντεο από τις αποκαλύψεις της Έλενας στην εκπομπή «Με την Ελίτα» το 2011, που ανέβασε στο youtube o Μαρίνος Κλεάνθους







 



Λογοτεχνικό περιβόλι!



Πηγή: Φιλελεύθερος, newsitcom.cy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια