-Ποιές συνήθειες πρέπει να αλλάξεις για να μην καταστρέψεις τις βλεφαρίδες σου;

-Ποιές συνήθειες πρέπει να αλλάξεις για να μην καταστρέψεις τις βλεφαρίδες σου;




Σε όλες μας αρέσουν ο μακριές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο, που είναι δυνατές και υγιείς και χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ για να τις αποκτήσουμε.

Τι σημαίνει αυτό; βλεφαρίδες φυσικά όμορφες που δεν σπάνε. Και σίγουρα ξέρετε τι εννοώ. Αυτήν την καθόλου ευχάριστη έκπληξη όταν ξυπνάτε το πρωί και ανακαλύπτετε τις βλεφαρίδες σας πεσμένες στο μαξιλάρι.


  
Έτσι, συγκέντρωσα όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που κάνετε λάθος όλον αυτόν τον καιρό και βλάπτουν τις βλεφαρίδες σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά έξοδα ούτε να αγχώνεστε για αυτό. Με μικρές και απλές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης θα έχετε ξανά πλούσιες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που θα τις θαυμάζουν όλοι.


Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν αγαπάτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις χρησιμοποιείτε συχνά στο μακιγιάζ σας, μπορεί να τραυματίζετε τις δικές σας κατά την τοποθέτηση και την αφαίρεση τους. Προσπαθήστε να κάνετε απαλές κινήσεις και να απλώνετε όσο το δυνατό λιγότερη κόλλα. Όταν έρθει η ώρα να τις αφαιρέσετε επιλέξτε ένα λαδάκι και ποτέ μην τις τραβάτε ή κόβετε.

Το ψαλίδι.

Aν χρησιμοποιείτε το ειδικό ψαλιδάκι για γυριστές βλεφαρίδες πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές. Ποτέ μην το χρησιμοποιείτε αφού έχετε εφαρμόσει την μάσκαρα, που τις σκληραίνει και μπορεί να κολλήσουν σε αυτό και να βγουν.



Ντεμακιγιάζ ματιών

Και την ώρα που αφαιρείτε την μάσκαρα και καθαρίζετε το πρόσωπο σας δώστε περισσότερη προσοχή στην μάσκαρα. Προτιμήστε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που αφαιρεί και την αδιάβροχη μάσκαρα και περιέχει νερό micellar, που είναι “ευγενικό” και περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Κάτω τα χέρια

προσπαθήστε να μην αγγίζετε τα μάτια σας κατά την διάρκεια της μέρας. Με το τρίψιμο οι βλεφαρίδες πέφτουν και τα μικρόβια εμποδίζουν την δημιουργία και ανάπτυξη των νέων.

Τα τουφάκια

Ή αλλιώς extensions. Αποφύγετε να τα τραβήξετε όπως και τις ψεύτικές βλεφαρίδες. Αν δεν έχετε δοκιμάσει να φορέσετε, ξεκινήστε με ένα ή δύο τουφάκια.

















Πηγή: bovary.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια