ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ από τον πα-ΤΕΡΑ ,στη Λέρο, που κακοποιούσε για 4 ολόκληρα χρόνια τα ανήλικα παιδιά του!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ από τον πα-ΤΕΡΑ ,στη Λέρο, που κακοποιούσε για 4 ολόκληρα χρόνια τα ανήλικα παιδιά του!



Επιτέλους ομολόγησε ο πα-τέρας των ανηλίκων παιδιών ότι για
τέσσερα χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο ανήλικα παιδιά του…
Λεπτομέρειες για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του με συμμετοχή και της μητέρας τους. Επί τέσσερα χρόνια οι δύο γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν το άτυχο κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το νοσοκομείο του νησιού, ενώ εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, αποκάλυψε το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα της Λέρου. Μιλώντας στο «Ε» ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, ανέφερε ότι ο πατέρας είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου και -όπως είπε- «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.



«Τον γνώριζα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε άγχος, το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα, χωρίς να πει τίποτα άλλο που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια