Εντάξετε στη διατροφή σας το κρεμμύδι και θα δείτε ορατά αποτελέσματα στο δέρμα, στα μαλλιά, ακόμα και σεις που αντιμετωπίζετε προβλήματα στύσης!

Εντάξετε στη διατροφή σας το κρεμμύδι και θα δείτε ορατά αποτελέσματα στο δέρμα, στα μαλλιά, ακόμα και σεις που αντιμετωπίζετε προβλήματα στύσης!



Τα κρεμμύδια όχι μόνο δίνουν απίστευτη γεύση στα φαγητά μας αλλά είναι επίσης και μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για πολλές ασθένειες.
 Το κρεμμύδι μπορεί να θεραπεύσει συμπτώματα όπως ο εμετός και δρά ως γενικό αντιβιοτικό το οποίο βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.



Τα οφέλη του χυμού του κρεμμυδιού στην ομορφιά και θεραπείες

Για το δέρμα:

1.Πανάδες



Οι υπερμελαγχρώσεις που εμφανίζονται στο δέρμα, κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια είναι γνωστές και ως πανάδες ή μέλασμα. Εάν πάσχετε από μέλασμα, μπορείτε να ελέγξετε αυτό το πρόβλημα. Πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό κρεμμυδιού και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά. Τώρα πλύνετε την περιοχή σωστά και εφαρμόστε αυτό το μείγμα με τη βοήθεια μιας μπατονέτας. Προσοχή στα μάτια σας, κατά την εφαρμογή αυτού του μείγματος στο πρόσωπο σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Σε λίγες εβδομάδες τα σημάδια θα έχουν εξαφανιστεί!

2. Τόνωση του δέρματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χυμό κρεμμυδιού ως τονωτικό δέρματος. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό κρεμμυδιού, 1 κουταλιά της σούπας χυμό καρότου, 1 κρόκο αυγού, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι ροδόνερο. Τώρα ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Τώρα πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και εφαρμόστε αυτή τη λοσιόν με μια μπατονέτα. Αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ακολουθήστε αυτό το tip τουλάχιστον 3 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τονωτικό δέρματος. Θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό από ποτέ και δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα



3.) Αφαίρεση κρεατοελιών

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χυμό κρεμμυδιού για να αφαιρέσετε τις κρεατοελιές. Αν θέλετε να αφαιρέσετε κρεατοελιές, τοποθετήστε φρέσκο χυμό κρεμμυδιού σε μια κρεατοελιά με μια μπατονέτα. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε. Επαναλάβετε το ελάχιστο τρεις φορές την ημέρα. Οι κρεατοελιές σας θα έχουν αφαιρεθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Εκτός από το κρεμμύδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το σκόρδο για τη φροντίδα του δέρματος σας στο σπίτι.

4.) Ακμή



Εάν αναμείξετε χυμό κρεμμυδιού με μέλι ή ελαιόλαδο, η ακμή σας θα εξαφανιστεί σχεδόν αμέσως

5.) Αποκτήστε ροζ χείλη

Αν θέλετε φυσικά ροζ χείλη, αναμείξτε χυμό κρεμμυδιού με έλαιο βιταμίνης Ε και τοποθετήστε το μείγμα στα χείλη σας πριν πάτε για ύπνο. Επαναλάβετε την διαδικασία αυτήγια τουλάχιστον ένα μήνα.

Επίσης μια σημαντική χρήση του είναι στην αύξηση του μεγέθους του μορίου.




Η μέθοδος βασίζεται σε επιμήκυνση και μεγέθυνση των σπογγωδών ιστών που ορίζουν απευθείας το μέγεθος και την περιφέρεια του μορίου.

Το μόριο αποτελείται από τρία βασικά μέρη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μέρη που βρίσκονται στην εξωτερική μοίρα που ονομάζονται σηρραγώδες σώμα και ένα μικρότερο μέρος στην βάση του μορίου που ονομάζεται σπογγώδες σώμα. 
 


Για τα μαλλιά:

1.) Κάνει τα μαλλιά σας πιο πυκνά

Μπορείτε να βελτιώσετε το πάχος των τριχών εάν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χυμό κρεμμυδιού. Η κατανάλωση κρεμμυδιών βοηθά επίσης στη βελτίωση του πάχους της τρίχας και προλαμβάνει την τριχόπτωση.



2.) Προστατεύει από την Τριχόπτωση

Τα κρεμμύδια έχουν χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια τόσο για την ανάπτυξη των μαλλιών όσο και για το γκριζάρισμα. Υπάρχουν κάποια θρεπτικά συστατικά και φυτο-χημικές ουσίες στα κρεμμύδια που βοηθούν την ώθηση του τριχωτού της κεφαλής και των ριζών των μαλλιών. Η καταλάση στα κρεμμύδια βοηθά στην καταπολέμηση του γκριζαρίσματος, ενώ το θείο στα κρεμμύδια βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών.

3.) Θεραπεύει λοιμώξεις στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά

Τα κρεμμύδια όχι μόνο παρέχουν τις θρεπτικές ουσίες για την πρόληψη του σπασίματος των μαλλιών αλλά βοηθούν και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, αλλά ο χυμός είναι επίσης αντιβακτηριακός, αντιμυκητιακός και αντιμικροβιακός. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας το χυμό ως ξέβγαλμα συχνά αυτό μπορεί να συμβάλει στη θανάτωση ή την πρόληψη των μυκήτων και των βακτηριακών λοιμώξεων που μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη των μαλλιών ή προκαλέσουν πιτυρίδα.

4. ) Το κρεμμύδι μπορεί να αντιστρέψει το γκριζάρισμα των μαλλιών

Εάν έχετε αποκτήσει γκρίζα μαλλιά σε νεαρή ηλικία, αναμείξτε χυμό κρεμμυδιού με λάδι μουστάρδας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Το κρεμμύδι διατηρεί επίσης το τριχωτό της κεφαλής σας λείο και απαλό!

5. ) Βελτιώνει την υφή του δέρματος

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό κρεμμυδιού με μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι. Προσθέστε 4 έως 5 σταγόνες ελαίου λεβάντας στο μείγμα. Τρίψτε το πρόσωπο σας με αυτό με απαλές κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

Δείτε το βίντεο:







Πηγή: fanpage.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια