-Θέλετε να ανορθώσετε τα πεσμένα σας βλέφαρα χωρίς πλαστική;

-Θέλετε να ανορθώσετε τα πεσμένα σας βλέφαρα χωρίς πλαστική;



Σε γενικές γραμμές, τα πεσμένα βλέφαρα είναι αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, αλλά μπορούν επίσης να προκληθούν από τραυματισμό στην περιοχή, βλάβη των νεύρων ή ακόμα και μερικές ασθένειες.
Μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για αυτό το θέμα αποτελείται από αυγά. Τα αυγά αποτελούν κοινή θεραπεία για πολλά θέματα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ειδικά ως προϊόντα ομορφιάς.
Τα αυγά έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά για την ανακούφιση των ουλών, για την πρόληψη της ακμής και των σκοτεινών κηλίδων, την αφαίρεση των μαύρων ματιών, ως μάσκα μαλλιών, ως ενυδατική μάσκα για το δέρμα, για να σφίξετε το δέρμα γύρω από τα μάτια και πολλά άλλα.
Αυτό είναι τι πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε φυσικά τα πεσμένα μάτια:
Πλύνετε καλά το πρόσωπο και αφαιρέστε όλα τα μακιγιάζ, στη συνέχεια στεγνώστε το. Αφαιρέστε τον κρόκο ενός αυγού και χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να εφαρμόσετε τα λευκά αυγά στα βλέφαρα. Κάνετε αυτό προσεκτικά, για να αποφύγετε να εισέλθει στα μάτια, και κρατήστε τα μάτια κλειστά μέχρι το λευκό να είναι εντελώς στεγνό. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό και στεγνώστε το με μια πετσέτα.
Επειδή αυτή η θεραπεία είναι απόλυτα φυσική, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση. Θα παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από λίγες μέρες.


Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει μερικές χρήσιμες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να λύσετε αυτό το ζήτημα:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια