ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ για την διακόσμηση του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ...

ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ για την διακόσμηση του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ...






5 tips για να διακοσμήσεις σωστά ένα διαμέρισμα Airbnb


Η ιδέα να κερδίσεις χρήματα από κάποιο σπίτι ή δωμάτιο που έχεις ελεύθερο σου ακούγεται καλή αλλά το διαμέρισμα Airbnb δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει. Το κλειδί εκτός από την κεντρική τοποθεσία είναι και η διακόσμηση που πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες.

Δώσε σημασία στο δάπεδο
Το πάτωμα είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την εικόνα ενός σπιτιού ή να τη χαντακώσει. Ακόμη κι αν δεν έχεις χρήματα για ολική ανακαίνιση, μπορείς να επενδύσεις σε όμορφα χαλάκια που θα ομορφύνουν το χώρο.

Μην υποτιμάς τους αποθηκευτικούς χώρους
Η αποθήκευση είναι το κλειδί για να είναι ένας χώρος καθαρός, οργανωμένος και σύγχρονος. Οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν ένα καθαρό, όμορφο, μοντέρνο και άνετο χώρο όταν ψάχνουν να νοικιάσουν διαμέρισμα για τις διακοπές. Η έξυπνη αποθήκευση, με κουτιά και ανοιχτά ή κλειστά ράφια είναι ατού που βοηθούν να μένει ο χώρος καθαρός και δίνουν λύσεις στον ένοικο. Άλλωστε, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, τα ράφια και τα κουτιά μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο.

Προσοχή στις υπερβολές
Όσο ιδιαίτερα κι αν είναι τα γούστα σου στη διακόσμηση, θυμήσου πως ένα Airbnb διαμέρισμα στόχο έχει να απευθύνεται σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Το κλειδί εδώ είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος ουδέτερος αλλά ταυτόχρονα ελκυστικός. Γήινα χρώματα ή παστέλ αποχρώσεις είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι γι΄ αυτόν το σκοπό. Μην φοβάσαι να είστε δημιουργική, αλλά να θυμάσαι πως δε διακοσμείς το χώρο σου αλλά το χώρο πολλών διαφορετικών ενοίκων.

Πες όχι στα παλιά έπιπλα
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να διακοσμήσεις ένα χώρο με ότι παλιό έπιπλο και διακοσμητικό διαθέτεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φτιάξεις ένα χώρο που θα φαίνεται παλαιικός και διόλου ελκυστικός.

Δώσε στο χώρο σπιτική θαλπωρή
Και φυσικά το Α και το Ω για ένα χώρο airbnb είναι η σπιτική θαλπωρή. Αυτή, άλλωστε, είναι και η προσδοκία των επισκεπτών. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να μείνουν σε ένα διαμέρισμα, θέλουν σπιτικό κι όχι ξενοδοχείο. Μερικά βιβλία και περιοδικά, ακόμη κι επιτραπέζια, θα δώσουν διαφορετική αίσθηση στο χώρο και μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν κομμάτι της διακόσμησης.







Πηγή: goddess.gr
  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια