Τα πιο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ πράγματα που έχουν καταγραφεί από drones ! Δείτε το video

Τα πιο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ πράγματα που έχουν καταγραφεί από drones ! Δείτε το video



Τα drones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όμως, τα όσα καταγράφουν μερικές φορές είναι… τρομακτικά και μας αγχώνουν για τα καλά.

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά στις ημέρες μας. Μια από τις ανακαλύψεις της τα τελευταία χρόνια είναι και τα drones, που χρησιμοποιούνται ακόμα και από πολιτικές ή στρατιωτικές υπηρεσίες. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη κυρίως για να καταγράφονται μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων, να γίνονται πανοραμικά πλάνα σε γήπεδα και σε μεγάλα γεγονότα. Προσφέρουν τη δυνατότητα για πολύ εντυπωσιακά πλάνα και έτσι έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πλέον χρήσιμο «εργαλείο».

Τι είναι αυτό, όμως, που μπορεί να κάνει τα drones τρομακτικά; Η καταγραφή κάποιων πραγμάτων που με την πρώτη ματιά δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχουν βιντεοσκοπηθεί πολύ… περίεργες καταστάσεις ή αντικείμενα και βλέποντάς τα στη συνέχεια το αίσθημα του ανεξήγητου προκαλεί φόβο και… τρόμο. Σίγουρα για όλα υπάρχει μια εξήγηση, όμως, αυτά τα 11 πράγματα που θα δείτε παρακάτω, θα σας βάλουν σε αρκετές σκέψεις για το τι υπάρχει τελικά δίπλα μας και δεν το γνωρίζουμε…
Δείτε το βίντεο: 





Πηγή: funtime.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια