Κάντε το παρακάτω test στον εαυτό σας και διαλέξτε ένα δέντρο και θα δείτε στοιχεία της προσωπικότητάς σας!

Κάντε το παρακάτω test στον εαυτό σας και διαλέξτε ένα δέντρο και θα δείτε στοιχεία της προσωπικότητάς σας!



Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα ψυχολογικά τεστ. Κάποιοι υποβάλλονται σε αυτά για να επαληθεύσουν κάτι, ενώ μερικοί άλλοι απλά για να διασκεδάσουν ή να χρησιμοποιήσουν το αποτέλεσμα ως αφορμή για κάτι που πρέπει να κάνουν.


Ακολουθεί ένα τεστ για εσάς που βασίζεται στην ψυχολογία των χρωμάτων. Θα μπορούσε να αποκαλύψει κάτι νέο για εσάς. Επιπλέον, τα αποτελέσματά του αντικατοπτρίζουν τις κρυφές σας επιθυμίες για το νέο έτος. 
Κοιτάξτε την εικόνα και επιλέξτε ένα δέντρο. 
Να είστε προσεκτικοί και να ακούτε την εσωτερική φωνή σας.




1. Βελανιδιά






Είστε από τους ανθρώπους που πάντα βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Για εσάς, η ζωή είναι μια τεράστια περιπέτεια γεμάτη από απροσδόκητα γεγονότα. Με το νέο έτος γίνονται ευχάριστα και σημαντικά πράγματα, επειδή είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και έτοιμοι για αλλαγές. Είστε γεμάτοι πάθος για νέα επιτεύγματα, όπου καθένα από αυτά θα φέρει μια άλλη ευχάριστη έκπληξη.

2. Λάρικας (είδος πεύκου)






Η ανεξαρτησία είναι αυτό που σας καθορίζει. Δεν υπάρχουν όρια που εμποδίζουν την επιλογή του δικού σας μονοπατιού. Οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες θα οδηγήσουν κατά πάσα πιθανότητα σε αύξηση του εισοδήματός σας κατά τη διάρκεια του νέου έτους. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε σκληρά για να επιτύχετε στην εργασία σας: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε αφοσιωμένοι στις αρχές και τις απόψεις σας και θα πάρετε αυτό που θέλατε τόσο καιρό.

3. Σφένδαμος





Είστε ευαίσθητοι άνθρωποι. Ξοδεύετε πολύ περισσότερο χρόνο από άλλους ανθρώπους για να σκέφτεστε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Στο νέο έτος θα υπάρξει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, με το οποίο θα δημιουργήσετε μια αρμονική ρομαντική σχέση. Παρόλο που είστε μοναχικός άνθρωπος και σπάνια βαριέστε, η ζωή σας θα γίνει πιο φωτεινή και πιο περιπετειώδης.

4. Σκλήθρα





Είστε ένας πολύ πρακτικός και ισορροπημένος άνθρωπος. Είναι πολύ άνετο για κάποιον να είναι μαζί σας επειδή είστε αξιόπιστος. Παρόλο που είστε δυνατός άνθρωπος, μερικές φορές δεν σας αρέσει να σας αντιμετωπίζουν ως ευαίσθητο. Αυτός είναι ο λόγος που ίσως έχετε πρόβλημα να οικοδομήσετε μια σχέση με το αντίθετο φύλο. Όμως, με το νέο έτος έρχονται καλά πράγματα. Θα συναντήσετε ένα άτομο που μπορεί να εκτιμήσει την καλοσύνη σας και να μην προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσει.

5. Μυρτιά





Είστε ένας σίγουρος άνθρωπος. Τα πάντα στη ζωή σας είναι υπό έλεγχο, ποτέ δεν ελπίζετε για τύχη και βασίζεστε καθαρά στις δικές σας δεξιότητες. Ποτέ δεν αναβάλλετε τίποτα και αισθάνεστε ικανοποιημένοι μόνο αφού φέρετε εις πέρας κάτι. Οι άνθρωποι γύρω σας αισθάνονται ότι είστε ισχυροί. Χάρη στην υπευθυνότητα και την επιμονή σας, το νέο έτος θα σας ανταμείψει, το οποίο είναι πολύ λογικό ύστερα από όλη την προσπάθειά σας.

6. Δαμασκηνιά





Είστε φιλήσυχος και λογικός άνθρωπος. Αγαπάτε να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας, αλλά απολαμβάνετε επίσης να είστε μόνοι. Μερικές φορές χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι για να σκεφτείτε το νόημα της ζωής και να ξεκουραστείτε από τον έξω κόσμο. Και παρόλο που χρειάζεστε τον ιδιωτικό σας χώρο, έρχεται ένα πολύ σημαντικό γεγονός: θα συναντήσετε ένα άτομο στο οποίο θα ανοίξετε την ψυχή σας. Και δεν θα είναι λάθος!

7. Φιλύρα






Είστε άτομα με αυτοπεποίθηση στα οποία οι άλλοι μπορούν να βασιστούν. Η ευαισθησία σας πάντα βοηθά να καταλάβετε τι έχει σημασία. Άνθρωποι που δεν είναι τόσο προσεκτικοί όσο εσείς, πιθανώς θα «σπρώξουν» ένα άτομο προς το μέρος σας που θα εκτιμήσετε πραγματικά. Θα είναι κάποιος του οποίου το στυλ θα είναι εξίσου εκλεπτυσμένο με το δικό σας. Γι’ αυτό το άτομο, ο πολιτισμός διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

8. Καστανιά





Οι γύρω σας πιστεύουν ότι είστε ονειροπόλος και ρομαντικός άνθρωπος. Δεν θέλετε να βλέπετε τα πράγματα λογικά. Αυτό που λένε οι αισθήσεις σας είναι το πιο σημαντικό. Όταν σταματήσετε να επικοινωνείτε με ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι τα συναισθήματα είναι σημαντικά, τότε θα πλησιάσετε τη στιγμή που θα συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό. Αυτό το πρόσωπο θα έχει επίσης όνειρα και δεν θα περιορίσει τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

9. Ιτιά





Είστε εξωστρεφής χαρακτήρας. Αγαπάτε τον κίνδυνο και βαριέστε τη ρουτίνα. Περιμένετε μια ευκαιρία για να διαδραματίσετε έναν σπουδαίο ρόλο σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Χάρη στην ενεργητικότητά σας, έρχονται οι αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Η στιγμή που θα αποκτήσετε φήμη έχει σχεδόν φτάσει.


Τι σημαίνει η επιλογή σας:
Το δέντρο που έχετε επιλέξει, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας και τις αλλαγές που θεωρείτε ότι είναι απαραίτητες στη ζωή σας. Η επιλογή σας μπορεί επίσης να περιγράψει το κρυφό κομμάτι της προσωπικότητάς σας, αυτό που μόνο οι άλλοι άνθρωποι γνωρίζουν.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια