Μια πράξη ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ κάνουν οι γονείς της 7χρονης Ελευθερίας, παρά τη συντριβή τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της…

Μια πράξη ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ κάνουν οι γονείς της 7χρονης Ελευθερίας, παρά τη συντριβή τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της…



Επί δέκα μέρες η μικρή Ελευθερία πάλευε για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείαςτου Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στις 20 Ιουνίου, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς της στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγάκι.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και η μητέρα και η 4χρονη αδελφή της Ελευθερίας και όλες μαζί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ωστόσο, εκεί οι γιατροί έκριναν πως η μικρή Ελευθερία έπρεπε να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ, λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έφερε. Παρά, όμως, τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της 7χρονης Ελευθερίας, παρά τη συντριβή τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. Αμέσως στήθηκε ένας αγώνας δρόμου με το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, αφού πρώτα εντόπισε τους συμβατούς λήπτες,να συντονίζει τις αναγκαίες αερογέφυρες με Ιταλία, Γαλλία και Αυστρία, όπου θα μεταμοσχευτούν τα όργανα της μικρής Ελευθερίας.

Το τελευταίο αντίο στο κορίτσι θα πουν αύριο φίλοι και συγγενείς, στις 12:00, στον Πανασό Μεσαράς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.






Πηγή: militaire.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια