Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

- Τι σημαίνουν τα λακκάκια στη μέση; Διαβάστε για να μάθετε…Κάθε άτομο θέλει να έχει ωραίο πρόσωπο αλλά και μαλλιά προκειμένου να είναι ελκυστικό. Αλλά το να είναι ελκυστικός κάποιος μπορεί να εξαρτάται και από ένα συγκεκριμένο τύπο σώματος.Κάποια άτομα παρόλου που τα λακκάκια στα μάγουλα είναι ελκυστικά, δεν θέλουν να τα έχουν. Ένας άλλος τύπος λακκακίων, εμφανίζεται στο κάτω μέρος της μέσης και όλοι θεωρούν οτι αυτά τα λακκάκια πολύ ελκυστικά και τα χαρακτηρίζουν ως ένα είδος της Αφροδίτης. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αυτά τα λακκάκια.

-Γιατί οι άνθρωποι έχουν αυτά τα λακκάκια;

Τα λακκάκια αυτά είναι μια γενετική κατάσταση η οποία δεν δημιουργεί κανένα ιδιαίτερο κίνδυνο για την υγεία – μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με μια τάση για την ανάπτυξη των λακκακίων στο πίσω μέρος της μέσης. Συνήθως, η γήρανση και η αύξηση του σωματικού βάρους μπορούν να αυξήσουν την εμφάνιση αυτών, στο πίσω μέρος της μέσης, καθιστώντας τα πιο αισθητά.Μερικοί άνθρωποι θέλουν σαν τρελοί να έχουν αυτά τα λακκάκια, και άλλοι που τα έχουν δεν τα θέλουν καθόλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η άσκηση και η διατροφή μπορούν να κάνουν τα λακκάκια αυτά, λιγότερο αισθητά.

Είναι πολύ κοινό οι γονείς σας και οι κοντινοί συγγενείς σας να έχουν λακκάκια χαμηλά στη μέση τα οποία θα μοιάζουν με τα δικά σας!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ονομασίες που μπορεί να ακούσει κάποιος για αυτά τα λακκάκια της μέσης όπως λακκάκια κόκκυγα, λακκάκια της Αφροδίτης κτλ. Τα λακκάκια αυτά παράγονται από την ατομική δομή των οστών του κάθε ατόμου, σε σχέση με την ή συγκεκριμένη αναλογία των μυών και του λίπους του σώματος του.Ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οτι τα λακκάκια αυτά είναι αξιολάτρευτα, και πιστεύεται οτι είναι «σημάδια ομορφιάς», αντί μια παραμόρφωση των κοιλοτήτων στην επιφάνεια του σώματος. Αλλά, αν σε κάποιον αρέσουν ή όχι τα λακκάκια μπορούμε να πούμε οτι είναι υποκειμενικό .

Αν έχετε λακκάκια, τότε αγκαλιάστε αυτά που σας έδωσε η φύση και απολαύστε αυτές τις φυσικές ιδιορρυθμίες. Αυτά έχουν περάσει σε εσάς από τη γενετική κωδικοποίηση και είναι μέρος του δικού σας DNA. Είναι πολύ κοινό οι γονείς σας και οι κοντινοί συγγενείς σας να έχουν λακκάκια χαμηλά στη μέση τα οποία θα μοιάζουν με τα δικά σας!Πηγή: daddy-cool.gr


Θεματολογία

"Συνομιλία στο Φως" (ταξίδια -προορισμοί) Αιχμηρά ανέκδοτα Αξιοθέατα Απαντήσεις στα γιατί σας Αποσπάσματα από βιβλία Αρχαία Ελλάδα Άρωμα Κρήτης Αστρολογία Αυτό το ήξερες; Αφιερώματα Βιβλιοπαρουσιάσεις / Κριτικές Βίντεο Για τους λάτρεις της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας γιατί το γέλιο κάνει καλό στην Υγεία!!! Γράφουν... Διατροφικά και Θεραπευτικά Διάφορα- ενδιαφέροντα Διεθνή Έγραψαν για μένα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις Κρήτη Ειδήσεις με Νόημα και Ομορφιά Ειδήσεις που δεν πρέπει να περνανε απαρατήρητες ΕΙΚΟΝΕΣ εικόνες με Νόημα από το διαδίκτυο Είπαν και έγραψαν Εκδηλώσεις Έκτακτες ειδήσεις Ελεύθερη ώρα Ελλάδα -αγαπημένος προορισμός Ελληνική γλώσσα Ενημέρωση- Έρευνα- Διάφορα επιστημονικά... Επικαιρότητα Επικαιρότητα - Απόψεις Επικήδειος Λόγος Επιλεγμένα άρθρα από τις εφημερίδες και μπλοκ Εποχιακά Εργασιακά Ευζήν Ευχές Η σκέψη της μέρας με ένα όμορφο τραγούδι Η σκέψη της μέρας με μια όμορφη μουσική σύνθεση Η σφραγίδα της ημέρας Θεολογικά Θετική στάση Ζωής: Ιστορίες- παραμύθια με Νόημα Ιστορικές αναδρομές Κάθε μέρα μια μικρή σκέψη Καιρός Καλημερίσματα Καλημερίσματα- προβληματισμοί Καλό απόγευμα Καλωσορίσματα στους Αναγνώστες του Ιστολογίου μου Κινητές εικόνες Κοινωνικά Λαογραφικά Λόγια ενθάρρυνσης Λόγια Σοφίας Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ Μεγάλοι ποιητές Μεγάλων λόγια Μεγάλων ποιήματα Μεγάλων ποίηση Μουσικά θέματα Νέα Τάξη Πραγμάτων Νεοέλληνες σύγχρονοι στιχουργοί Νεοέλληνες / Σύγχρονοι ποιητές Ο Λόγος της μέρας Οι απόψεις μου Οι σκέψεις μου Οι στίχοι της μέρας Οι συμβουλές μας Οικονομία όμορφες ιστοριούλες Ομορφιά Παγκόσμια ημέρες: Παιδεία – σχολείο μαθητές-φοιτητές-στατιστικά Παιδεία- εκπαίδευση Παράξενα-Περίεργα- Δημοφιλή Περιβάλλον Περιοδικό Λάχη Πνευματικά λόγια Ποιήματα- προσωπικές στιγμές -σκέψεις μου ΠΟΛΙΤΙΚΗ που δεν θα πρέπει να περνούν απαρατήρητες… που μου αρέσουν Προσευχές Πρωτοχρονιάτικα Σαν σήμερα Σήμερα γιορτάζουν Σπίτι- Οικογένεια- Γυναίκα-Άνδρας- Παιδιά Συγκινητικά λόγια Συνεντεύξεις Συνταγές- Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική Τα βιβλία μου Τα βίντεό μου Τα καλύτερα από το διαδίκτυο- όμορφες ιστοριούλες Τα καλύτερα του διαδικτύου Τα ποιήματα μου Τα ποιήματά μου Τέχνες- Γράμματα_ Μουσική- Πολιτισμός- Διάφορα Τεχνολογία της Ρένας Τζωράκη Το γνωμικό της ημέρας με αφορμή την επέτειο γεννήσεως ή θανάτου του αναφερόμενου… Το εδάφιο της ημέρας Το κήρυγμα της ημέρας Το ποίημα της μέρας τρυφερές Καληνύχτες Ύμνοι Φιλελληνικά θέματα Φωτογραφήματα Φωτογραφίες-εικόνες Φωτογραφικά αποφθέγματα Φωτοποιήματα της ημέρας Χαικού χιουμοριστικά Χρήσιμα- Μικρά μυστικά Χρόνια πολλά Ψήγματα Σοφίας Eιδήσεις Eυζήν Mεγάλοι ποιητές Recent Posts Tα ποιήματά μου