Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος στο ΑΙΓΑΙΟ!

Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος στο ΑΙΓΑΙΟ!





Τραβάει το σχοινί η Άγκυρα!
 Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έθεσε σε επιφυλακή τρία πολεμικά πλοία και μονάδα κομάντος της SAT λόγω της αύξησης της έντασης με την Ελλάδα. Περισσότερα σε λίγο. To Λογοτεχνικό περιβόλι , παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu το τουρκικό πολεμικό ναυτικό εφαρμόζει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας απέναντι στην Ελλάδα μετά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Η εντολή δόθηκε, όπως σημειώνει το πρακτορείο λόγω της αυξημένης έντασης στο Αιγαίο και «προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή προκλητική ενέργεια από την Ελλάδα».

Προκειμένου να αποτραπεί μία πιθανή πρόκληση από πλευράς Ελλάδας, μία φρεγάτα και δύο πυραυλάκατοι στο Αιγαίο, τέθηκαν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και δόθηκαν ειδικές εντολές σε υποβρύχιες μονάδες της SAT.

Τα πλοία θα ερευνήσουν και θα παρατηρήσουν δραστηριότητες στις θάλασσες, οι οποίες περιγράφονται ως «γαλάζια πατρίδα». Επιπλέον, οι ομάδες υποβρύχιων καταδρομών (SAT) που αναπτύχθηκαν στην περιοχή διατάχτηκαν επίσης να είναι «έτοιμες» για πιθανή αποστολή. Το Αιγαίο επίσης διεξάγει τακτικό έλεγχο με μη επανδρωμένα οχήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια