Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συλλόγου Συγγραφέων – Λογοτεχνών «Κρητών Λόγος» για το Καλοκαίρι στην Ταβέρνα του Δευκαλίωνα!

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συλλόγου Συγγραφέων – Λογοτεχνών «Κρητών Λόγος» για το Καλοκαίρι στην Ταβέρνα του Δευκαλίωνα!










Μια υπέροχη  μουσικοποιητική βραδιά ήταν η χτεσινοβράδινη  Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στην ταβέρνα του Δευκαλίωνα στην πόλη του Ηρακλείου, με το σύλλογο συγγραφέων –Λογοτεχνών Ηρακλείου:
 « Κρητών Λόγος», γεμάτη κέφι, ευαισθησία  , αισθαντικότητα, και  άρωμα Αγάπης!













Ο σύλλογός μας απέδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα  ότι η ποίηση είναι η τέχνη της σύνδεσης της ευχαρίστησης με την αλήθεια και είναι η διέξοδος από κάθε ανησυχία, προβληματισμό και  η ένωσή μας με την Θεία πηγή της ΑΓΑΠΗΣ.
Αποδείξαμε έμπρακτα όλοι μαζί την  σημασία που έχει η σύμπνοια και η ενότητα, η δημιουργικότητα και η συλλογική προσπάθεια με όλα μας τα μέλη,
ανταλλαγή ιδεών και εκτόνωση προβληματισμών στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε
και με την Λογοτεχνία συνδεόμαστε με την πηγή της αθωότητας, την γεμάτη όμως επαναστατικές και δημιουργικές δυνάμεις, χωρίς να επαναπαυόμαστε…
 Ο σύλλογός μας κλείνει για τους καλοκαιρινούς μήνες, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με περισσότερες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων.
Σαν γραμματέας του συλλόγου, θα ήθελα να ευχαριστήσω  και δημόσια  για την υπέροχη συνεργασία μας τον  πρόεδρο κο  Κώστα Καρτσάκη  ,
όλο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας και όλα μας τα μέλη έναν προς έναν , μία προς μία,  για τον χρόνο που μας πέρασε!
Ένας χρόνος γεμάτος δημιουργικότητα, εκπαιδευτικές εκδρομές, όμορφες βιβλιοπαρουσιάσεις των μελών μας μα και την έκδοση του Β’ τόμου της ποιητικής Ανθολογίας μας, που το παρουσιάσαμε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και ακολούθησε η βράβευση για τους νέους λογοτέχνες και  μαθητές της Β’βάθμιας εκπαίδευσης.


Να θυμηθούμε λίγο στιγμές από την εκδήλωση:

Εύχομαι σε όλα τα μέλη μας ένα πολύ ξεκούραστο Καλοκαίρι, με ευλογημένες στιγμές γεμάτο Αγάπη, Υγεία και Αγάπη!
Η γραμματέας του συλλόγου:
Ρένα Γ. Τζωράκη

Παρακολουθήστε ένα ζωντανό κομμάτι από την εκδήλωση με τα πολύ όμορφα τραγούδια:


               xn--live -48duz5eva7c.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια