H ΜΙΑ τροφή που αν την καταναλώσεις κάθε πρωί βάζει φρένο στην ΓΗΡΑΝΣΗ!

H ΜΙΑ τροφή που αν την καταναλώσεις κάθε πρωί βάζει φρένο στην ΓΗΡΑΝΣΗ!




Πρόσφατες μελέτες στρέφουν την προσοχή μας την συγκεκριμένη τροφή.

Η λίστα με τις υπερτροφές που μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στο σώμα και τον οργανισμό μας είναι εξαιρετικά μεγάλη και υποψιαζόμαστε πως, με το πέρασμα των χρόνων, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Σίγουρα ως έναν βαθμό πρόκειται για μόδα που μπορεί να γίνει αρκούντως καταπιεστική ανά περιπτώσεις, αν αναλογιστεί κανείς πόσες fitness bloggers έχουν μιλήσει κατά καιρούς ανοικτά για τα αρνητικά που είχε στην ψυχολογία τους η εμμονή τους με τις υγιεινές τροφές και την συνεχή άσκηση.

Ωστόσο υπάρχουν πολλές μελέτες που δύσκολα μπορούν να αμφισβητηθούν και οι οποίες φέρνουν στην επιφάνεια άγνωστα μέχρι τώρα οφέλη συγκεκριμένων φρούτων ή καρπών, τα οποία είναι σε θέση να τροποποιήσουν τον μεταβολισμό μας, να βελτιώσουν την ενέργεια και την αρτηριακή μας πίεση αλλά και να αλλάξουν την όψη του δέρματος μας.

Τα πιο πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα φέρνουν στο επίκεντρο την παπάγια, το πορτοκαλί εξωτικό φρούτο το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς αν καταναλώνεται τακτικά μπορεί να βάλει οριστικό φρένο στην γήρανση, βελτιώνοντας σημαντικά την επιδερμίδα μας.

Συγκεκριμένα οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν να καταναλώνουμε και τους σπόρους που βρίσκονται στο κέντρο της παπάγιας καθώς αυτοί είναι που έχουν τα περισσότερα οφέλη για τον οργανισμό μας.

1. Βελτιώνουν το πεπτικό μας σύστημα.

2. Μειώνουν την αρτηριακή μας πίεση.

3. Γίνονται ασπίδα απέναντι στον καρκίνο.

4. Αποτοξινώνουν το συκώτι.

5. Βοηθούν στην αναπαραγωγή των κυττάρων, σταματώντας την διαδικασία της γήρανσης.

Οι ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν ότι η παπάγια μπορεί να είναι πολύ οφέλιμη για τους ενήλικες αλλά μπορεί να αποδειχθεί υπερβολικά βαριά τροφή για τα ευαίσθητα στομαχάκια των παιδιών ή των βρεφών και γι'αυτό μας συμβουλεύουν να μην την συμπεριλβάνουμε στην διατροφή τους.

Δείτε το βίντεο.

                  



womantoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια