Ο Ν.Κοτζιάς: «Χαμένος στο διάστημα» «Κάθε εβδομάδα υποχωρεί 12% η αντίδραση» για την εκχώρηση της Μακεδονίας!

Ο Ν.Κοτζιάς: «Χαμένος στο διάστημα» «Κάθε εβδομάδα υποχωρεί 12% η αντίδραση» για την εκχώρηση της Μακεδονίας!






Ο   Ν.Κοτζιάς: «Χαμένος στο διάστημα»  
«Κάθε εβδομάδα υποχωρεί 12% η αντίδραση» για την εκχώρηση της Μακεδονίας!
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Συνεχίζει ο Ν.Κοτζιάς «να ζει σε άλλον πλανήτη» και προπαντός να διαβάζει άλλες «δημοσκοπήσεις» και πιστεύει (έτσι λέει) ότι κατά την εκτίμησή του μέχρι να έρθει η Βουλή στη συμφωνία για την εκχώρηση της Μακεδονίας θα έχει τη συντριπτική στήριξη των πολιτών επικαλούμενος (ξανά) τις δημοσκοπήσεις αυτές σύμφωνα με τις οποίες «κάθε εβδομάδα υποχωρεί 10-12% η αντίδραση».

Προφανώς δεν «αφουγκράζεται» το «βράσιμο» που υπάρχει έξω στην κοινωνία και δεν βλέπει τις αποδοκιμασίες των πολιτών προς όλα τα κυβερνητικά στελέχη, όπου αυτά παρουσιάζονται.

«Εμείς το πρόβλημα το Σκοπιανό το λύσαμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι εθνικά ωφέλιμο να λύνουμε προβλήματα που μας κρατούν φυλακισμένους στην ιστορία» δηλώσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.


«Η συμφωνία με τη FYROM δεν έγινε για να μπει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Η χώρα αυτή ήθελε τη συμφωνία για να μην μπλοκάρουμε τη διαδικασία» συμπλήρωσε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5.

«Θέλουμε φίλους ή εχθρούς στα βόρεια σύνορά μας; Τα θεωρούμε σημαντικότερα τα προβλήματα αυτά από αυτά με την Τουρκία; Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα με την Τουρκία και να επικεντρωθούμε στα Σκόπια;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών προσθέτοντας ότι «μας συμφέρει οι χώρες όπως η πΓΔΜ να έχουν ευρωπαικό προσανατολισμό παρά προσανατολισμό παράδοσης στην Τουρκία».

Όπως είπε «υπήρξε μια προσπάθεια να σχηματιστεί εικόνα ότι τα δώσαμε όλα. Σιγα σιγά καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η πολιτική μας οδήγησε στη μετονομασία του αεροδρομίου και της μεγάλης κεντρικής λεωφόρου και στο ότι έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν τα αγάλματα. Σιγουρεύονται τα σύνορά μας και ανοίγει προοπτική μιας μακρόχρονης συνεργασίας».

«Έκανα ένα βήμα για να φύγει η χώρα από ένα φυλακισμένο παρελθόν, έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα» κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.



Πηγή: pronews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια