Οι ευχές της Ρένας Γ. Τζωράκη© και το Λογοτεχνικό της περιβόλι για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ του 2018 σε όλους εσάς τους αγαπημένους αναγνώστες και αναγνώστριες…

Οι ευχές της Ρένας Γ. Τζωράκη© και το Λογοτεχνικό της περιβόλι για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ του 2018 σε όλους εσάς τους αγαπημένους αναγνώστες και αναγνώστριες…




Καλή σας μέρα αγαπημένες μου φίλες και διαδικτυακοί φίλοι, με την ευχή ο μήνας Ιούνιος , που μόλις μπήκε να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και να δροσίσει τις έρημες ψυχές, που αγάπη ζητούν, και θεϊκή πληρότητα!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, κάθε ευλογία σε σας και τις οικογένειές σας και την ειρηνική πραότητα μέσα μας, γιατί όταν υπάρχει της ψυχής η γαλήνη στο βάθος μας εκπέμπουμε και εξωτερικά την ηρεμία, την ομορφιά, την αγάπη, την καλοσύνη και ο συνάνθρωπός μας το εκλαμβάνει!
Ας είναι η κάθε μας στιγμή γεμάτη Ειρήνη, αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια και πραότητα και να ανθίσει για την χώρα μας το λουλούδι της Ελπίδας και της δημιουργικότητας!
Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα να βιώσει την  αγάπη, την καλή διάθεση, την ευημερία, την ειρήνη, την αφθονία, την ανάκαμψη,  και την  ήρεμη δημιουργική Δύναμη!
Και μην ξεχνάτε:
Τα  σοφά λόγια του Νίτσε: 
Η  φωνή της αληθινής ομορφιάς ηχεί πολύ σιγά και διεισδύει μόνο στα πιο ευαίσθητα αφτιά.
 Και του  Αβραάμ Λίνκολν

Τόσο μεγαλύτερη αξία έχει η εξωτερική ομορφιά, όσο μεγαλύτερη εσωτερική ομορφιά κρύβεται πίσω της .

Καλό μήνα σε όλους σας!
Ρένα Γ. Τζωράκη
©.


Διαβάστε σήμερα από το Λογοτεχνικό περιβόλι!  1-7-2018:
Ευχές για ένα μήνα όπως τον ονειρεύεστε με Υγεία , Αγάπη,  δημιουργικότητα και ευλογημένες στιγμές!
«Χωρίς εσένα... η ποίηση μέσα μου είναι νεκρή»

Αφιέρωμα στο μήνα Ιούλιο με όμορφα τραγούδια-εικόνες και ποίηση...

"Γνωρίζετε αλήθεια ποιά είναι η Ελληνική λέξη ,που δεν μπορεί να μεταφραστεί από τους ξένους;



 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια