Ειδήσεις με Νόημα και Ομορφιά

Συγχαρητήρια στον Ευαγγελινό Μιχελή, μαθητή της πολύτεκνης οικογένειας, από την ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, που ξεπέρασε τις προσδοκίες του στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2018 και να αριστεύσει στη σχολή ΙΑΤΡΙΚΗΣ!

5:19 π.μ. Ρένα Τζωράκη -Μανουκάκη 0 CommentsΝα δώσουμε συγχαρητήρια στον Κεφαλλονίτη μαθητή, που αρίστευσε στις φετινές Πανελλήνιες και να του ευχηθούμε από το Λογοτεχνικό περιβόλι , να έχει καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στην ζωή του!
Ο μαθητής λοιπόν  αυτός λέγεται Ευαγγελινός Μιχελής, και  κατόρθωσε και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και μάλιστα να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία και ήταν η πρώτη του επιλογή.

 Την περασμένη Παρασκευή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων  έμαθε πως κατάφερε να συγκεντρώσει 19.376 μόρια.


Μιλώντας για την επιτυχία του, ο ίδιος ανέφερε στο inkefalonia.gr πως δεν περίμενε ότι θα τα έχει πάει τόσο καλά στις Πανελλήνιες 2018, ενώ σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις θα υπάρχει πτώση στις βάσεις 2018 και του 3ου επιστημονικού πεδίου που είναι η Ιατρική.

«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για μένα», ανέφερε ο υποψήφιος των Πανελληνίων 2018.

Όσο για το πόσες ώρες τον οδήγησαν στο να γράψει άριστα στις Πανελλήνιες 2018, ο Κεφαλονίτης είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πέρυσι διάβαζα 2-3 ώρες το πολύ την ημέρα. Φέτος ξεκίνησα με 4-5 ώρες αρχικά, αλλά μετά τον Μάρτιο διάβαζα 7-9 ώρες την ημέρα».Διαβάζοντας, λοιπόν, συστηματικά, ο Ευαγγελινός κατάφερε να γράψει 18,8 στο Μάθημα της Έκθεσης, 19 στη Βιολογία, 20 στη Φυσική και 19,8 στη Χημεία.

Ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι από τα Δενδρίνατα Πυλάρου της Κεφαλονιάς και είναι ο μεγαλύτερος από τα συνολικά 8 αδέλφια της οικογένειας.

Όσο για το πώς θα περάσει το καλοκαίρι του, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα κάνει διακοπές, αλλά θα εργαστεί σε ρεσεψιόν τουριστικής επιχείρησης για να βγάλει το χαρτζιλίκι του.


0 σχόλια: