ΜΗ-ΤΕΡΑ είχε απαγάγει το παιδί της , από το Ίδρυμα,και το έδενε με αλυσίδες στο κρεβάτι!

ΜΗ-ΤΕΡΑ είχε απαγάγει το παιδί της , από το Ίδρυμα,και το έδενε με αλυσίδες στο κρεβάτι!




Στη φυλακή η μητέρα - βασανίστρια: Είχε απαγάγει το παιδί της και το έδενε με αλυσίδες στο κρεβάτι!

Προφυλακιστέα κρίθηκε τελικά η γυναίκα, η οποία είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση, εγκατάλειψη και απαγωγή του γιου της στην Κύπρο, ο οποίος αντιμετώπιζε νοητικά προβλήματα.

Ο λόγος για την 62χρονη Ιλάνα Χες, από το Ισραήλ, η οποία, αφού απήγαγε τον γιο της από ίδρυμα, έφτασε στην Κύπρο το 2016 και έκτοτε ζούσαν μαζί στο νησί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Times of Israel, η 62χρονη συνελήφθη στην Κύπρο και εκδόθηκε στις ισραηλινές Αρχές.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το 2015 με δικαστική απόφαση της αφαιρέθηκε η κηδεμονία, όταν οι Αρχές διαπίστωσαν ότι είχε αλυσοδεμένο τον γιο της στο κρεβάτι και τον άφηνε χωρίς φαγητό.

Ο νεαρός γιος της τότε εγκαταστάθηκε σε ίδρυμα για άτομα με νοητικά προβλήματα για περίπου ένα χρόνο, όταν το 2016 η μητέρα του κατά την επίσκεψη της τον απήγαγε και τον μετέφερε στην Γερμανία και ακολούθως στην Κύπρο.

Ένα χρόνο αργότερα, ο γιος της πέθανε στην Κύπρο υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ωστόσο το δικαστήριο δεν την κατηγόρησε για τον θάνατό του, με τις Αρχές να διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχουν υποψίες εναντίον της μητέρας.

Η 62χρονη συνελήφθη στην Κύπρο στις 27 Οκτωβρίου και η έκδοση της στο Ισραήλ εγκρίθηκε από το δικαστήριο τον Αύγουστο. Η μητέρα παραμένει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από Sigmalive.com, Times of Israel




Πηγή: newsbomb.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια