33χρονη ετοιμοθάνατη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή!

33χρονη ετοιμοθάνατη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή!




Μία 33χρονη αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον αγαπημένο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, νικημένη από τον καρκίνο.

Η καθηγήτρια μαθηματικών Samantha Webster, πήγε στο νοσοκομείο τον Ιούνιο με πόνους στο στομάχι και δεν περίμενε ότι θα ακούσει από τους γιατρούς ότι έπασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου στη σκωληκοειδίτιδα.

Η 33χρονη είχε μόλις λίγους μήνες ζωής, αλλά ήταν αποφασισμένη να παντρευτεί πριν πεθάνει. Μαζί με τον σύντροφό της, Άλεκ, αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο στο νοσοκομείο, μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενείς αλλά και τους νοσηλευτές που την φρόντιζαν.

Μία εβδομάδα μετά την ρομαντική και συγκινητική τελετή, με τον σύζυγό της στο πλευρό της άφησε την τελευταία της πνοή. Ήταν μόλις 10 εβδομάδες από την ημέρα της διάγνωσής της.

Ο άνδρας της αποκάλυψε ότι η Σαμάνθα δεν κάπνιζε ποτέ, δεν έπινε αλκοόλ ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα το ζευγάρι ήθελε σύντομα να αποκτήσει ένα μωρό, πριν η διάγνωση ανατρέψει τη ζωή τους.

"Η Sam ήταν το μόνο άτομο που μπορούσε να χαμογελάει ανεξάρτητα του τι συνέβαινε και πάντα μετέδιδε αυτό το χαμόγελο στους γύρω της. Ο καρκίνος προχώρησε τόσο γρήγορα, αλλά ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη ημέρα μας" ανέφερε.

"Ο γάμος ήταν τόσο συγκινητικός για εμάς. Ήταν η πιο δύσκολη ημέρα, αλλά συνάμα και η πιο όμορφη. Η Sam άγγιξε τη ζωή τόσον ανθρώπων στην κοινοτητά μας, ήταν ξεχωριστή. Όταν της έγινε η διάγνωση με τον καρκίνο, έπρεπε να κάνουμε ότι μπορούσαμε, είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα παντρευομασταν" συμπλήρωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια