«Οι σκιές μας ». Του συγγραφέα Δημήτρη Νομικού©.

«Οι σκιές μας ». Του συγγραφέα Δημήτρη Νομικού©.



Γύρνα λίγο πίσω, και ρίξε μια ματιά!
Όχι στο δρόμο ξοπίσω σου, αλλά σε εκείνο το μακρινό παρελθόν σου.
Βλέπεις;
Να κάποιος που όταν έκανες εκείνα τα πρώτα όνειρα για τη ζωή σου, σου είπε πως δεν μπορείς, είναι βλακείες, και δεν θα τα καταφέρεις! Που είναι αυτός τώρα, και τι έχει καταφέρει; Μπορεί τότε να είχε δύναμη και να τον πίστεψες, αλλά μάλλον τη δική σου ζωή έχεις σπαταλήσει!
Να και ένας άλλος, από αυτούς που με επικριτικό μάτι σε κοιτούσαν! Που είναι τώρα; Ούτε που ξέρεις; Ναι, αλλά εσύ φρέναρες προκειμένου να κερδίσεις την εύνοια αυτού του “δεν ξέρω που είναι τώρα”!
Α! Περνάει και η παλιά σου γειτονιά! Η κυρά-τάδε, η κυρά-δείνα και ο από απέναντι κυρ-κουτσομπόλης! Είναι αυτοί, που αν έκανες αυτό που εσένα εξέφραζε, τότε θα έλεγαν… αλήθεια, τι είπαν τελικά; Δεν έμαθες ποτέ; Ναι, αλλά εσύ έκανες τελικά αυτό που ήθελες;

Βλέπω και αυτούς τους τύπους-βδέλλες που κολλούσαν πάνω σου, σε εκθείαζαν μπροστά σου, και σε έθαβαν πίσω σου. Τους έχεις ακόμα; Όχι; Δεν ξέρεις γιατί; Γιατί η δουλειά τους ήταν να σου ρουφάνε την ενέργεια! Ενώ εσύ νόμιζες ότι ήταν τα “φιλαράκια” σου, ουσιαστικά ήταν οι δολοφόνοι του μέλλοντός σου! Αφού σου ψαλίδισαν τα φτερά, δεν σε χρειάζονταν άλλο, και πήγαν αλλού!
Για κοίτα λίγο αυτές τις σκιές! Τη ζωή σου πόσο την επηρέασαν; Ακόμα το κάνουν, ε;




Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Στοιχεία επικοινωνίας με το συγγραφέα: https://www.facebook.com/









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια