Βγαίνει από την καταστολή η μικρή ΑΛΕΞΙΑ! Δόξα τω Θεώ! - Το ιατρικό ανακοινωθέν .

Βγαίνει από την καταστολή η μικρή ΑΛΕΞΙΑ! Δόξα τω Θεώ! - Το ιατρικό ανακοινωθέν .





Ευχάριστα είναι τα νέα για την 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα καθώς άνοιξε τα μάτια της και έσφιξε το χέρι της μητέρας της.


Η Αλεξία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το πρωί της Παρασκευής άνοιξε τα μάτια της και έσφιξε το χέρι της μητέρας της.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη. Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

«Η μικρή άνοιξε τα μάτια της και έσφιξε το χέρι της μαμάς της», είπε ο πατέρας της Αλεξίας και συμπλήρωσε: «έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι».

«Περιμένω να αλλάξει ο νόμος για τις μπαλωθιές τώρα. Το ζητάω εγώ που βασανίζομαι με την κόρη μου», τονίζει ο πατέρας της Αλεξίας και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 54χρονου.

Για τον πυροβολισμό που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία συνελήφθη ένας 54χρονος ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 54χρονος είχε πυροβολήσει στον αέρα ανήμερα του Πάσχα από απόσταση 500 μέτρων. Το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει εντοπίστηκε σε δεξαμενή στην Αθήνα.
<iframe width="650" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/kIcZQvwfBbU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια