«Είστε οι καλύτεροι «πρεσβευτές» της Κρητικής κουζίνας τόνισε ο περιφερειάρχης κος Αρναουτάκης…

«Είστε οι καλύτεροι «πρεσβευτές» της Κρητικής κουζίνας τόνισε ο περιφερειάρχης κος Αρναουτάκης…





«Είστε οι καλύτεροι «πρεσβευτές» της Κρητικής κουζίνας,
οι καλύτεροι διαφημιστές της Κρήτης και της φημισμένης παραδοσιακής Κρητικής γαστρονομίας-κουζίνας», τόνισε ο περιφερειάρχης Κρήτης,απευθυνόμενος στο προεδρείο και στα μέλη της λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης, κατά τη διάρκεια αγιασμού και εκδήλωσης-κοπής της πίτας στα νέα γραφεία της Λέσχης στο Ηράκλειο, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων μελών, συνεργατών και φίλων της λέσχης.
Ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε ότι η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στη λέσχη, συνεργάζεται και συμμετέχει στις διοργανώσεις και δράσεις, ενώ ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής.
Η λέσχη αρχιμαγείρων Κρήτης, έχει υιοθετήσει και προβάλει το σήμα «ΚΡΗΤΗ» της Περιφέρειας, ενώ συνεργάζεται συνεχώς όπως -ανέφερε ο πρόεδρος Τάσος Παπαδάκης- με την Περιφέρεια αλλά και τοπικούς φορείς. «Είμαστε μια λέσχη ανοιχτή σε όλους, επιμορφώνουμε τα μέλη μας, δίδοντας έμφαση στην Κρητική διατροφή-κουζίνα φέραμε κοντά μας τα νέα παιδιά των σχολών που ασχολούνται με την γαστρονομία» είπε ο πρόεδρος της λέσχης ενώ κάλεσε όλους στο διεθνή Κρητικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΕΚΚ στις 16, 17, 18 Μαρτίου, προάγοντας για μια ακόμα φορά η λέσχη τα Κρητικά εδέσματα μέσω των παραδοσιακών προϊόντων του νησιού μας.

                             Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια