-Γνωρίζετε ποιο είναι το φυσικό συντηρητικό για το κρέας;

-Γνωρίζετε ποιο είναι το φυσικό συντηρητικό για το κρέας;






Έχει τη δυνατότητα να σταματά την ανάπτυξη των μικροβίων και να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες στα τρόφιμα, όπως η σαλμονέλα.

Ανά τους αιώνες, η κανέλα ήταν ένα αγαπητό μπαχαρικό σε πολλούς λαούς και γι' αυτό η τιμή της ήταν πάντα υψηλή.

Οι αρχαίοι την χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν κομμάτια κρέατος για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μεταδώσουν στο κρέας το δυνατό άρωμα της.






Πηγή: neadiatrofis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια