11χρονα και 12χρονα κορίτσια ,ήθελαν να σκοτώσουν τους συμμαθητές τους και να τους πιουν το αίμα!

11χρονα και 12χρονα κορίτσια ,ήθελαν να σκοτώσουν τους συμμαθητές τους και να τους πιουν το αίμα!






 Στην Κεντρική   Φλόριντα ,δύο κορίτσια γυμνασίου ,έφεραν μαχαίρια στο σχολείο σε μια ματαιοδοξία για να σκοτώσουν συμμαθητές, να τα κόψουν και να πίνουν το αίμα τους πριν σκοτώσουν τους εαυτούς τους.

Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 11 και 12 ετών, οπλίστηκαν με μαχαίρια την Τρίτη στο Middle School του Bartow πριν να συλληφθούν, σύμφωνα με ένορκες βεβαιώσεις που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα Bartow. Κανένας δεν πληγώθηκε.

Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία για να διαπράξουν δολοφονία πρώτου βαθμού και κατοχή όπλου στο σχολείο, μεταξύ άλλων κατηγοριών. Θα εναπόκειται στους εισαγγελείς να αποφασίσουν εάν τα κορίτσια θα κατηγορηθούν τυπικά ως ανήλικοι ή ενήλικες, δήλωσε ο αναπληρωτής αστυνομικός Bryan Dorman σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μετά τη σύλληψή τους, τα κορίτσια εστάλησαν σε φυλακή ανηλίκων.

Το Bartow βρίσκεται στην καρδιά της ζώνης των εσπεριδοειδών της Φλόριντα.

Τα κορίτσια σχεδίαζαν να βγάλουν ένα μπάνιο στο σχολείο και να περιμένουν να εισέλθουν μικρότεροι μαθητές, σύμφωνα με την ένορκη υπογραφή. Προγραμμάτισαν να κόψουν τους λαιμούς των θυμάτων τους, να κόψουν το σώμα τους, να τρώνε τη σάρκα και να πιουν το αίμα των θυμάτων τους, ανέφεραν οι αρχές.

Οι φοιτητές σχεδίαζαν στη συνέχεια να ματαιώσουν μοιραίες.

"Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουμε τουλάχιστον 1 φοιτητή αλλά ελπίζαμε να σκοτώσουμε οπουδήποτε από 15-25 μαθητές", δήλωσε η ένορκη δήλωση. "Η δολοφονία όλων αυτών των φοιτητών ήταν με την ελπίδα ότι θα τους έκανε χειρότερους αμαρτωλούς να διασφαλίσουν ότι μετά από αυτοκτονία ... θα έφευγαν στην κόλαση έτσι θα μπορούσαν να είναι με τον Σατανά».

Οι ντετέκτιβ δήλωσαν ότι τα κορίτσια επινόησαν το οικόπεδο ενώ παρακολουθούσαν «τρομακτικές» ταινίες σε ένα από τα σπίτια τους το Σαββατοκύριακο.

Το φερόμενο οικόπεδο αποβλήθηκε όταν οι διαχειριστές τις έψαξαν αφού δεν εμφανίστηκαν για τάξη την Τρίτη. Οι διαχειριστές τους βρήκαν σε ένα περίπτερο μπάνιου και τους έφεραν πίσω στα γραφεία τους, όπου βρήκαν τα κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους τέσσερα μαχαίρια, έναν κόπτη για πίτσα και ένα κοπτικό μαχαίρι, ανέφερε η αστυνομία.

Αξιωματούχοι με τα σχολεία της Polk County δήλωσαν ότι επιπλέον αστυνομικοί και σύμβουλοι καθοδήγησης θα βρεθούν στο σχολείο αυτή την εβδομάδα.

"Το προσωπικό του σχολείου ανταποκρίθηκε γρήγορα σε μια αναφορά ύποπτης συμπεριφοράς. οι φοιτητές τέθηκαν υπό κράτηση και κανείς δεν τραυματίστηκε ", ανέφεραν αξιωματούχοι του σχολείου σε ένα tweet.

Πηγή: TIME


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια