Να ο πραγματικός λόγος, που θέλουν να καταργήσουν την Ελληνική Γλώσσα… Η Αλήθεια όμως λάμπει!!!

Να ο πραγματικός λόγος, που θέλουν να καταργήσουν την Ελληνική Γλώσσα… Η Αλήθεια όμως λάμπει!!!





Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ακριβέστερη εκδοχή της Καινής Διαθήκης, όπως μας παρουσιάζουν σήμερα επιλεκτικά λεγόμενα του Χριστού, παραποιημένα σε κάποια σημεία από εβραιοχριστιανικές προσθήκες, υποστηρίζουν ότι έχουν προετοιμάσει ερευνητές!

Θυμηθείτε! Μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι δημιούργησαν την θρησκεία που έδιωξε τους ανθρώπους από τον Χριστό

Με ποιον τρόπο; Μα με την χρήση χειρόγραφων πρώιμης ελληνικής γλώσσας!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times, μια νέα εκδοχή της Καινής Διαθήκης από την πρωτότυπη ελληνική γλώσσα, δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, έπειτα από δεκαετή εργασία, με τους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι είναι η πιο πιστή απόδοση του πρωτότυπου κειμένου και θα μπορούσε να αποτελέσει τον προάγγελο για ακριβέστερες αγγλικές μεταφράσεις.

Πρόκειται για τους ερευνητές από «Tyndale House», ερευνητικό ινστιτούτο της Βίβλου στο Κέιμπριτζ, οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν βελτιώσει την έκδοση του 1975 χρησιμοποιώντας ελληνικά χειρόγραφα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, για να εντοπίσουν τις πιο παλιές εκδόσεις και να διαπιστώσουν πότε είχαν εισαχθεί σφάλματα.

Πάντα με την βοήθεια της Ελληνικής Γλώσσας!

O αντιπρόεδρος του ινστιτούτου που ανέλαβε την έκδοση, Dr Dirk Jongkind, σημειώνει στους Times: «Υπήρχαν λάθη που τα είχαν αντιγράψει και αναπαραγάγει για αιώνες. Το πλεονέκτημα του να γνωρίζεις ολόκληρη την ιστορία αυτής της αναπαραγωγής, είναι ότι μπορείς να διαπιστώσεις πότε αυτά τα λάθη εμφανίστηκαν και πότε σχεδόν όλος ο κόσμος τα υιοθέτησε».

Υπάρχουν λοιπόν λάθη, σύμφωνα με τους ερευνητές, στην Καινή Διαθήκη, τα οποία ο ερευνητής εντοπίζει με την βοήθεια της Ελληνικής Γλώσσας, καθώς η Καινή Διαθήκη γράφτηκε, σύμφωνα με την επίσημη ιστορία, στα αρχαία ελληνικά και μεταφράστηκε στα Λατινικά.

Μια νέα έκδοση δημοσιεύθηκε στην αρχική ελληνική γλώσσα από τον Ολλανδό Αναγεννησιακό ανθρωπιστή Desiderius Erasmus Roterodamus, το 1516, που βασίστηκε στα πρώτα κείμενα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times: «Η Ελληνική Καινή Διαθήκη είναι ο ίδιος ο λόγος του Θεού. Είναι τόσο πολύτιμη που ακόμη και οι μικρότερες λεπτομέρειες αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή».

Ένα είναι το σίγουρο! Η έρευνα και η κρίση-επαλήθευση των γραφών γίνεται με γνώση της Ελληνικής Γλώσσας. Γι’ αυτό θέλουν να την καταργήσουν.

Με τα Ελληνικά η ανθρωπότητα μπορεί να ανακαλύψει την πάσα αλήθεια, η οποία είναι απλή, και να «χτυπήσει» τον σκοταδισμό του ψεύδους και της δυσνόητης φλυαρίας!






 Πηγή: el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια