Στη Μυτιλήνη σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Πάνου Ζάρλα από το από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love».

Στη Μυτιλήνη σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Πάνου Ζάρλα από το από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love».




Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου,  θα γίνει η κηδεία  του Πάνου Ζάρλα στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου.
 Στον άτυχο 28χρονο, θα του πουν το ύστατο ΑΝΤΙΟ, όλοι οι συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι που  τον γνώριζαν και τον  αγαπούσαν !

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος δεν φορούσε κράνος.



Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του στην εκπομπή :
«Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο…Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου Ζάρλα, τη Λέσβο, ταξίδεψαν το βράδυ της Δευτέρας κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά και ήταν ιδιαίτερα δεμένος.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Κάββαλος, λοιπόν, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο νησί του Αιγαίου, προκειμένου να οδηγήσουν τον καλό τους φίλο στην τελευταία του κατοικία.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram, αποκαλύπτοντας το ταξίδι τους:








Εμείς στο Λογοτεχνικό περιβόλι ευχόμαστε η ψυχούλα του να αναπαυθεί στην Γαλήνη του Αφθάρτου…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια