Κοκκινιστό μοσχαράκι στην γάστρα!

Κοκκινιστό μοσχαράκι στην γάστρα!




Υλικά

500 γρ μοσχάρι ποντίκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμό ντομάτας
4 γαρύφαλλα
5 μπαχάρια
Κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
2 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο
1/2 ποτήρι νερό

Εκτέλεση

Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια το βάζουμε στην γάστρα.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το ρίχνουμε στο κρέας.

Έπειτα βάζουμε τον χυμό ντομάτας και τα μπαχαρικά

Τέλος βάζουμε το λάδι και το ξύδι και το μισό ποτήρι νερό και ανακατεύουμε.

Κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε στους 170 αντιστάσεις για τρεις ώρες, έπειτα ανοίγω την γάστρα και ψήνω μέχρι να έχω μια ωραία σάλτσα.
Οι χρόνοι είναι ανάλογα τον φούρνο.




Πηγή: cookpad.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια