Σαν ΚΑΛΗΜΕΡΑ, σήμερα 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο Λογοτεχνικό περιβόλι!

Σαν ΚΑΛΗΜΕΡΑ, σήμερα 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο Λογοτεχνικό περιβόλι!






Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι,
ευχές καρδιάς για μιαν ευλογημένη ημέρα!
Ας μην ξεχνάμε πως ο Λόγος Του Θεού και η πίστη μας μαζί με την τέλεια εμπιστοσύνη σε Εκείνον, είναι το κλειδί , για την τέλεια απελευθέρωσή μας από κάθε μας πρόβλημα.
Εκείνος  μέσα από το Λόγο Του, δια μέσω της Αγίας Γραφής ,

 είναι ικανός να γίνει  ο Ελευθερωτής μας, ο Πολεμιστής μας, ο Ελ Κιμπόρ, και θα μας οδηγήσει από το σκοτάδι και το κάθε αδιέξοδό μας στο Φως της Αγάπης Του, εκεί που δεν υπάρχει καμία έλλειψη και καμιά αδυναμία!


Η Αγία Γραφή είναι ο λαμπρός ήλιος της θείας αποκάλυψης που φωτίζει εκείνον που ανοίγει τα μάτια στο φως της. Είναι το τηλεσκόπιο του Θεού με το οποίο ψάχνει ο άνθρωπος μέσα στο πνευματικό σύμπαν και ανακαλύπτει τον αληθινό Θεό. Είναι ο μοναδικός καθρέπτης που φανερώνει τα πάντα έτσι όπως είναι και όχι όπως εμείς θα θέλαμε να είναι. Είναι γλυκός σαν το μέλι, αλλά και δίκοπος σαν το μαχαίρι και διερευνά τα βάθη του κάθε ανθρώπου. Είναι ζωογονητικός σαν τη δροσιά της αυγής αλλά και σαν τη φωτιά κατακαίει την αμαρτία και αγνίζει την καρδιά. Είναι το γάλα για τα πνευματικά βρέφη αλλά και η στερεά τροφή για τους ώριμους πιστούς. Είναι το φως που οδηγεί σε ολόκληρη την αλήθεια.

Σε όλους εσάς αυτός ο ύμνος με πολλή αγάπη:




                                            Καλή συνέχεια στην όμορφη μέρα μας!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια