Μέρες Καραντίνας: Μην πέσεις στην παγίδα της σύγκρισης. Κάνε μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα!

Μέρες Καραντίνας: Μην πέσεις στην παγίδα της σύγκρισης. Κάνε μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα!






    Σας βρίσκω και εσάς κάπως έτσι αυτές τις μέρες;

Πώς είστε; Πως την παλεύετε με όλη αυτή την τρέλα;

Παρόλο που όλοι #μένουμεσπίτι αυτές τις μέρες, παρατηρούμε ευλαβικά όλα γύρω μας να αλλάζουν.

Οι ειδήσεις διαρκούν 2 ώρες με ένα και μόνο θέμα! Οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα. Τα σκυλιά βγαίνουν βόλτα περισσότερο από ποτέ! Και το feed μας στο Instagram μας βομβαρδίζει με ιδέες και προτάσεις για το πώς να αξιοποιήσουμε καταλληλα όλο αυτόν τον χρόνο που έχουμε πλέον στο σπίτι.

Και παρόλο που όλη αυτή η αλλαγή μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε έξω από την ζώνη ασφαλείας μας και να δοκιμάσουμε πράγματα που μπορεί να μην δοκιμάζαμε υπό άλλες συνθήκες, μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει την αίσθηση ότι δεν κάνουμε αρκετά. Ότι δεν αξιοποιούμε αυτο το χρόνο κατάλληλα.

Μην πέσεις στην παγίδα της σύγκρισης.

Δεν χρειάζεται να πετύχεις πολλά αυτές τις μέρες. Μπορεί να μην διαβάσεις όλα αυτά τα βιβλία που ήθελες. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να γυμνάζεσαι κάθε μέρα παρόλο που κοιμάσαι καλά. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να τρως υγιεινές τηγανίτες με βρώμη και μπάρες πρωτεΐνης γιατί πολύ απλά ήθελες την κλασική σοκολάτα που λατρεύεις.

Μπορεί να μην τελειώσεις αυτό το online course που είχες σκεφτεί οτι ήθελες να κάνεις. Μπορεί να μην καταφέρεις να πάρεις τηλέφωνο όλους αυτούς που έλεγες οτι δεν είχες χρόνο να πάρεις. Μπορεί να μην γίνεις ο επόμενος Masterchef παρόλο που πίστευες ότι ο λόγος που δεν μαγείρευες ήταν η έλλειψη χρόνου.

Μπορει να μην τα κάνεις όλα αυτα. Μπορεί και να τα κάνεις όμως.

Σημασία έχει να αφιερώσεις αυτό το χρόνο σε σένα και να κάνεις μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Χωρίς τα πρέπει του μυαλού σου.

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι. Δεν χρειάζεται να πετύχεις κάτι ιδιαίτερο. Φτάνει μόνο να ξεκουραστείς, να κοιμηθείς όσο θες, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις αυτή την ησυχία, να ακούσεις πραγματικά το σώμα σου, να σε περιποιηθείς όσο μπορείς.

Ακόμα και αν αυτά δεν μοιάζουν σαν κάτι ιδιαίτερο, μπορεί τελικά να είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για σένα αυτές τις μέρες.


 


Πηγή: ladytimes.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια