Επίθεση με βιτριόλι στη Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι στη Καλλιθέα.




 Η 34χρονη κοπέλα έχασε το μάτι της. Αμέσως μετά την επίθεση, η άτυχη κοπέλα έτρεξε προς το φαρμακείο, ενώ είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της, καθώς την έκαιγαν τα ρούχα της και φώναζε για βοήθεια. Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα, μετά την επίθεση το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Μακρύς θα είναι ωστόσο ο δρόμος για την αποκατάστασή της... Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το φαρμακείο, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον τόπο εργασίας της 34χρονης, είδε την κοπέλα γυμνή και τυλιγμένη με μια ποδιά από κουρείο, μόνο με το εσώρουχό της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση που μάλλον από το σοκ δεν φώναζε.

 
Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα (σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει. Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση.

Πέρα από το κίνητρο και ίσως την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δράστης ακολουθούσε το θύμα ή αν είχε κρυφτεί μέσα στο κτίριο και περίμενε για να επιτεθεί.

Πηγή: cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια