4 συμβουλές για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές!

4 συμβουλές για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές!

 

Από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γιορτών για μια γυναίκα δεν είναι άλλο από τον έλεγχο του βάρους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε λιχουδιές και εδέσματα. Το Goddess.gr σου δίνει έξυπνες συμβουλές για να αντισταθείς και να μην πάρεις, όχι κιλά αλλά ούτε γραμμάριο αυτές τις γιορτινές ημέρες. 

4 έξυπνοι τρόποι για να μην πάρεις κιλά στις γιορτές

Δίαιτα στις γιορτές; Μέγα λάθος:

Κατ΄αρχήν να τονίσουμε πως στις γιορτές απαγορεύεται η δίαιτα! Αν προσπαθήσεις να στερήσεις από τον εαυτό σου το δικαίωμα στην απόλαυση, αυτό θα επιστρέψει μπούμερανγκ. Είναι προτιμότερο να ελέγξεις την ποσότητα και να υποκύψεις σε κάτι παχυντικό παρά να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία της στέρησης. Βγάλε από το μυαλό σου σκέψεις όπως η δίαιτα ή η απαγόρευση και βάλε το μέτρο στην καθημερινότητά σου.

Ξεκίνα με σαλάτα:

 Είναι από τα πιο διαδεδομένα κόλπα στην προσπάθεια ελέγχου βάρους. Ξεκινώντας και γεμίζοντας κατά το ήμισυ το πιάτο σου με σαλάτα, μένει αυτόματα λιγότερος χώρος για πιο παχυντικές τροφές χωρίς όμως να στερείσαι τίποτα απολύτως! Εκτός από αυτό η ικανοποιητική ποσότητα θα σε χορτάσει και θα γλιτώσεις την τακτική του τσιμπολογήματος.

Κράτα ημερολόγιο: 

Έχοντας γνώση του τι έχεις καταναλώσει μπορείς να υποκύψεις σε μια λιχουδιά ή και να συγκρατηθείς. Δοκίμασέ το, λειτουργεί.

Άσκηση: 

Οι καύσεις αυτές τις ημέρες είναι πιο απαραίτητες από κάθε άλλη εποχή. Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και όλες οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που σε γεμίζουν με περιττές θερμίδες μπορούν εύκολα να «καούν» με πρόγραμμα άσκησης. Είναι στο χέρι σου!

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: goddess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια