Γιατί μίλησε τώρα ο Σεργουλόπουλος για την Μπακοδήμου;;;;

Γιατί μίλησε τώρα ο Σεργουλόπουλος για την Μπακοδήμου;;;;

 

Μια άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου έχει ξεκινήσει τηλεοπτικά. Με δηλώσεις, συνεντεύξεις, σπόντες, υπονοούμενα που όμως επί της ουσίας δεν λένε τίποτα.

Η φιλία τους έχει τελειώσει χρόνια πριν και μέχρι πέρσι και οι δύο «έκοβαν μαχαίρι» τις όποιες συζητήσεις. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό φυσικά και υπάρχει λόγος… Και οι δύο θεωρούνται πλέον «τελειωμένοι τηλεοπτικά» (μπορεί να είναι σκληρή η έκφραση αλλά αυτό ακούγεται στα παρασκήνια όλων των σταθμών) καθώς εδώ και πολλά χρόνια και πριν καν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους είχαν επί της ουσίας χάσει τη δυνατότητα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όλη η πιάτσα ξέρει το λόγο που σταμάτησαν να μιλάνε. Ή λοιπόν να βγουν να το πουν (κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ) ή να σιωπήσουν.

Γιατί να παίζουν το παιχνίδι της ανακύκλωσης με ένα θέμα που δεν πουλάει μήπως και ξεκολλήσουν οι εκπομπές τους από το 4% είναι σχεδόν αδύνατον.

Προφανώς και στο τέλος της σεζόν δεν θα υπάρχει ούτε «Γεια σου» ούτε «Πρωϊαν σε είδος την μεσημβρίαν». Στον ΣΚΑΪ η μια εκπομπή θεωρείται τελειωμένη υπόθεση στην ΕΡΤ σκέφτονται να αλλάξουν πάλι τη φυσιογνωμία της ζώνης και να επιστρέψει στην ενημέρωση.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια