Σοκαριστικός τραυματισμός σε ματς στη Γερμανία: Ποδοσφαιριστής έσκασε με το κεφάλι σε τοίχο

Σοκαριστικός τραυματισμός σε ματς στη Γερμανία: Ποδοσφαιριστής έσκασε με το κεφάλι σε τοίχο

 

Συκλονίζει το βίντεο. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που ο γερμανός ποδοσφαιριστής ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Εκτός γηπέδου οδηγήθηκε ο γερμανός ποδοσφαιριστής της Κέμι Λειψίας, Ντένις Γιάπελ, μετά από ένα σοκαριστικό χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στον εκτός έδρας αγώνα της Κέμι στην Κέμνιτσερ, για την Regionalliga, την τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο ημίχρονο, κι ενώ η Κέμι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, η μπάλα έτρεχε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον γερμανό παίκτη να την κυνηγάει προκειμένου να τη διώξει για πλάγιο άουτ και να μην καταλήξει κόρνερ.

Έτσι, χρειάστηκε να «σπριντάρει» αρκετά, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα λόγω της ορμής που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με το κεφάλι στο τοιχίο του γηπέδου.

Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που ο Γιάπελ ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Γιάπελ μπόρεσε ευτυχώς να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Φυσικά αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Σήμερα το πρωί ο Ντένις παρελήφθη από το νοσοκομείο από τον Uwe Thomas. Τα πάει καλά δεδομένων των συνθηκών, αλλά θα ξεκουραστεί περίπου μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση – επιστρέψτε σύντομα, Ντένις!», ανέφερε η ομάδα του.

 Δείτε το βίντεο:

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: ieidiseis.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια