Στο πόδι η Κρήτη – Η Στεφάνια… το βιτριόλι και οι συνεργοί που την κάλυψαν

Στο πόδι η Κρήτη – Η Στεφάνια… το βιτριόλι και οι συνεργοί που την κάλυψαν

  

Την πρώτη συνομιλία με τον πελάτη του, που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του, είχε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ποινικολόγος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα όσα του αποκάλυψε το θύμα της βάρβαρης επίθεσης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Ο 36χρονος περιέγραψε στον κ. Κούγια τα όσα προηγήθηκαν της επίθεσης και όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 22ης Οκτωβρίου στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη.

«Πολλές ημέρες πριν υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε», τονίζει ο δικηγόρος σημειώνοντας ότι η δράστης και μία γυναίκα με το όνομα «Στεφανία» τηλεφωνούσαν στο θύμα και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο. Τελικά στο δωμάτιο εμφανίστηκε μόνο η 38χρονη. Η επίθεση έγινε όταν ο άντρας είχε αποκοιμηθεί στο δωμάτιο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

 

Ο ποινικολόγος επισημαίνει ότι θα ζητήσει την ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα «Στεφανία»,« της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα».

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια