Συγκλονιστικό φινάλε στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας, νικητής ο Πιτσώλης, πρώτη η Κωνσταντινοπούλου!

Συγκλονιστικό φινάλε στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας, νικητής ο Πιτσώλης, πρώτη η Κωνσταντινοπούλου!

 

O Χαράλαμπος Πιτσώλης έκοψε πρώτος το νήμα στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αφήνοντας δεύτερο τον Κώστα Γκελαούζο.

Συγκλονιστικό φινάλε με... ανατροπή είχε ο 39ος Μαραθώνιος. Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός αναδείχτηκε νικητής περνώντας στην πρώτη θέση λίγο πριν από το τέλος του μεγάλου αγώνα.

Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα με 2.23.44 αφήνοντας δεύτερο τον... μόνιμο νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, Κώστα Γκελαούζο, του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τη συμπαράσταση και από πολλούς φίλους του «τριφυλλιού» που τον αποθέωναν και τραγουδούσαν τον ύμνο του συλλόγου στη διαδρομή. Τρίτος ήταν ο Κώστας Σταμούλης.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η τακτική που ακολούθησα πήγε καταπληκτικά, δεν έχω λόγια. Λόγω ζέστης αρχίσαμε αργά, αλλά ακολούθησα την τακτική μου και πήρα μια πραγματικά αναπάντεχη νίκη. Όταν είδα τον Κώστα Γκελαούζο σκέφτηκα 'αποκλείεται να είμαι τόσο κοντά! Αφιερώνω τη νίκη στη γυναίκα μου που σε λίγους μήνες θα μου χαρίσει το ωραιότερο μετάλλιο», είπε ο μεγάλος νικητής, που μάλιστα αφού τερμάτισε περίμενε τον μεγάλο του αντίπαλο για να τον χειροκροτήσει όταν ολοκλήρωσε κι εκείνος τον αγώνα του.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου που έκοψε πρώτη το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Φωτο: INTIME


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια