Η Ντόρα Μπακογιάννη χτύπησε την «πόρτα» του Κ.Καραμανλή!

Η Ντόρα Μπακογιάννη χτύπησε την «πόρτα» του Κ.Καραμανλή!

 

Ο Κ.Καραμανλής είχε στείλει ηχηρό μήνυμα με την απουσία του από την ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται στους κόλπους της ΝΔ με το μισό υπουργικό συμβούλιο να διαπιστώνει ότι βρίσκεται σε λίστες υποκλοπών.

Την ίδια ώρα ο Κ.Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τους πολίτες αλλά και τον «κόσμο» τους πως όλα βαίνουν καλώς, βρίσκεται σε διαρκή άμυνα, ξεδιπλώνοντας μια νέα στρατηγική, με την οποία προσπαθεί να εμφανιστεί ως θύμα εξωθεσμικών κέντρων που παρακολουθούν τα στελέχη, την ώρα που σκοτεινά συμφέροντα προσπαθούν να τον «ρίξουν».

Ο Κ.Μητσοτάκης «τρέμει» την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα με την απουσία του από την ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Γνωρίζοντας ότι ο Κ.Καραμανλής είναι έντονα δυσαρεστημένος με τις πρακτικές του, ο Μητσοτάκης επιστράτευσε τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, σύμφωνα με την Καθημερινή, ζήτησε να συναντήσει  τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του, στην Παναγή Κυριακού.

Μετά από την ομιλία του Καραμανλή στα Ανώγεια, όπου ο ίδιος μίλησε για ευθύνες της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών  φαίνεται ότι η αγωνία στο Μαξίμου έχει χτυπήσει κόκκινο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να προσπάθησε να πείσει τον Κ.Καραμανλή να βρεθεί και πάλι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κ.Μητσοτάκης φοβάται το ενδεχόμενο ο Κ.Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος, γεγονός που θα σημαίνει την ολοφάνερη διαμάχη με τους καραμανλικούς.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια