Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν πρόκειται να αφαιρέσει τους τίτλους του πρίγκιπα Harry και της Meghan M

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν πρόκειται να αφαιρέσει τους τίτλους του πρίγκιπα Harry και της Meghan M

 

Ύστερα από την πρεμιέρα της σειράς - ντοκιμαντέρ της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που υποστήριξαν πως κανονικά ο βασιλιάς Κάρολος θα έπρεπε να αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους του ζευγαριού - ανάμεσα σε αυτούς και ο Βρετανός δημοσιογράφος Piers Morgan. Ωστόσο, πηγές από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας αναφέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση ο νέος μονάρχης να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έλαβαν τους τίτλους των δούκα και δούκισσας του Sussex την ημέρα του γάμου τους το 2018 από τη βασίλισσα Ελισάβετ, ως δώρο για την ξεχωριστή ημέρα. "Το να αφαιρέσει τους τίτλους τους δεν είναι κάτι που ο βασιλιάς σκέφτεται, περισσότερο επειδή θα ήταν μικροπρεπές και τιμωρητικό. Θα οδηγούσε τους Sussexes να υποστηρίξουν πως ήταν μια κίνηση εκδίκησης και η απόδειξη πως δεν τους ήθελαν ποτέ στη βασιλική οικογένεια", δήλωσε ανώνυμα στην Page Six ένας βασιλικός ανταποκριτής.

Συνεπώς, παρά το ότι το δεύτερο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ του ζευγαριού αναμένεται να είναι πιο αποκαλυπτικό σε ό,τι αφορά τη σχέση των Sussexes με τη βασιλική οικογένεια, ο νέος Βρετανός μονάρχης προτιμά να παραμείνει σιωπηλός. Από την άλλη, και να αφαιρέσει τους τίτλους τους, ο πρίγκιπας Harry θα διατηρήσει τον τίτλο του πρίγκιπα, που έχει λάβει ως πατρογονικό δικαίωμα, με τη Markle να λαμβάνει τον τίτλο της πριγκίπισσας Henry, ως σύζυγος του γιου του βασιλιά Καρόλου.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι ονόμασε το ντοκιμαντέρ τους "Harry & Meghan", δείχνοντας πως στην ουσία δεν τους νοιάζουν οι τίτλοι, παρά το γεγονός πως "στέλνουν" αμφίσημα μηνύματα. "Θέλουν να ζήσουν ως φυσιολογικοί άνθρωποι, παρά το ότι έχουν δύναμη ή θέλουν να ζήσουν στη σκιά της προηγούμενης βασιλικής ζωής τους;", αναρωτήθηκε χρήστης στο Twitter.

Κατά τον Joe Little, αρχισυντάκτη του περιοδικού Majesty, "ο Harry θα μπορούσε να απαρνηθεί τον πριγκιπικό του τίτλο αν το επιθυμεί, όπως έκανε η πριγκίπισσα Patricia του Κόνακτ, μία εγγονή της βασίλισσας Βικτώρια, η οποία ήθελε να παντρευτεί έναν κοινό θνητό περίπου έναν αιώνα πίσω".

Σύμφωνα με πληροφορίες, φημολογείται πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα επιθυμούσαν τα παιδιά τους να λάβουν βασιλικούς τίτλους, κάτι που εξαρτάται από τον παππού τους, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος αναμένει την ολοκλήρωση της σειράς ντοκιμαντέρ και την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του γιου του για να αποφασίσει.

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή:madamefigaro.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια